ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΡ. 2 (27-1-15)

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης» και των άρθρων 2 και 3 του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 27 Ιανουαρίου 2015, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 7.00 το απόγευμα, σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Παραχώρηση ή μη για χρήση έναντι τέλους πεζόδρομου επί της οδού Ορφέως και επί της οδού Ερμού για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
2. Παραχώρηση ή μη για χρήση έναντι τέλους πεζόδρομου επί της οδού Ορφέως για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
3. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Κομοτηνής.
4. Ορισμός Εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής αρμοδιότητας Β΄ Λ/Τ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.
5. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Επιτροπής αρμοδιότητας Β΄ Λ/Τ ΠΟΡΤΟΛΑΓΟΣ που προβλέπει το Π.Δ. 23/2000 και το άρθρο 35 του αρ. 20 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα
6. Παραχώρηση χρήσης σχολικού χώρου.
7. Ανάκληση της υπ΄αριθμ. 221/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
8. Εγκριση ή μη εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης προς το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού για την υλοποίηση του έργου Στέγη και Επανένταξη στον Δήμο Κομοτηνής.
9. Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων και ενός Δημότη με τους αναπληρωτές τους, για τη συγκρότηση της επιτροπής επίλυσης με συμβιβασμό φορολογικών διαφορών του Δήμου (άρθρο 32 Ν.1080/80).
10. Καθορισμός ετήσιας συνεισφοράς του Δήμου στο Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης ΟΡΦΕΑΣ.
11. Εγκριση ή μη έκθεσης εσόδων-εξόδων Δ΄τριμήνου του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2014 (αριθ. 12/2015 Α.Ο.Ε.)
12. Μερική αναμόρφωση του εν χρήσει προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2015, για 1η φορά (αριθ. 10/2015 ΑΟΕ)
13. Επιλογή αναδόχου για την ολοκλήρωση του έργου: «Βελτίωση οδικής σύνδεσης Κομοτηνής-Συμβόλων».
14. Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΜΟΥ 2013».
15. Σύσταση επιτροπής παραλαβής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΚΑΡΥΔΙΑΣ», προϋπολογισμού 3.500.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
16. Εγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΠΟΛΗΣ & ΟΙΚΙΣΜΩΝ».
17. Εγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Βελτίωση Εβεργειακής Αποδοτικότητας και Αναβάθμιση Κτιρίων Πολιτισμού του Δήμου Κομοτηνής (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.,ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΗ)».
18. Εγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας του έργου: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΡΟΔΙΤΗ».
19. Εγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΥΤΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.