Οι ψευδαισθήσεις τελειώνουν στον πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ

Το παλιό, αμαρτωλό καθεστώς μεθαύριο καταρρέει. Όχι όμως συθέμελα, παρά μόνο το πολιτικό του προσωπικό. Η βάση του (εθνικοί νταβατζήδες, κανάλια, τραπεζίτες, διαπλοκή…) παραμένει στη θέση της και μαζί της πρόκειται να συνυπάρξει η μέλλουσα Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι περιθώρια μένουν στον τελευταίο για να αποφύγει τη σύγκρουση; Μόνο αυτό του συμβιβασμού. Ή θα τους βάλει λοιπόν χέρι, ξεκινώντας από τις Μεγάλες Αντένες, ή θα υποχρεωθεί σε ανακυβίσθηση, ακόμη αποκαλυπτικότερη εκείνης του Σαμαρά. Γιατί αν δεν μπορείς να ελέγξεις έναν μεγαλοεργολάβο, έναν βοθροκαναλάρχη, έναν μαφιοεπιχειρηματία της Ελλαδίτσας, πώς είναι δυνατόν να τα βάλεις με τη Μέρκελ και τον Σόρος;

Καμμία εμπιστοσύνη δεν έχουμε στην εθνοφοβική χαβιαροαριστερά: ούτε στις προθέσεις της ούτε και στις δυνατότητές της (και μακάρι να μας διαψεύσει). Ούτε και στη μυθολογούμενη σοφία ενός εκλογικού σώματος που πριν λίγα χρόνια ανέδειξε θριαμβευτή με 44% τον μετέπειτα ολετήρα του. Ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να το ζήσουμε και να το παλαίψουμε, κόντρα σε κάθε μοιρολατρική λογική, ακόμη και μετά την διάψευση των προσδοκιών που σήμερα καλλιεργούνται. Από Δευτέρα ο αγώνας συνεχίζεται σε άλλο περιβάλλον αλλά με τον ίδιο στόχο: την διάσωση της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.