ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Όσο το εξωνημένο πολιτικό σύστημα της χώρας μας καταστρέφει τις ελληνορωσικές σχέσεις και την διεθνοπολιτική ισορροπία που κράτησε για δεκαετίες όρθια την πατρίδα μας, εμείς βάζουμε το μικρό μας λιθαράκι για το αύριο στην αντίθετη κατεύθυνση. Από το φθινόπωρο θα περάσουμε και σε πράξεις, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες – καθείς με τα όπλα του. Να και η (μεταφρασμένη) απάντηση που λάβαμε από την Αγιοπετρούπολη της Ρωσίας στην προ ημερών επιστολή μας:
Προς τον επικεφαλής της Παράταξης Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Αγαπητέ κ. Καραΐσκο!
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη της εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας. Αναμένουμε να συνεχιστεί ο διάλογος στους τομείς του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.
Θυμόμαστε την επίσημη επίσκεψη της αποστολής της Κομοτηνής στην Αγία Πετρούπολη το 2017 για το διεθνές συνέδριο «Saint Petersburg – Greece: Ενώνοντας Δυνάμεις». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν διμερείς συναντήσεις σε ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών και ανθρωπιστικά θέματα.
Ενθαρρύνουμε πάντα τη φιλία. Είμαστε έτοιμοι για το διάλογο με τους εταίρους μας με αμοιβαία αποδεκτούς όρους, προκειμένου να αναπτύξουμε πολυδιάστατη συνεργασία στην Αγία Πετρούπολη.
Εβγκένι Γκρηγκόριεφ,
Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Αγίας Πετρούπολης

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.