ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ!

Φίλες και φίλοι, αδέρφια Θρακιώτες, Μακεδόνες, Πόντιοι, συνέλληνες!
Βρισκόμαστε σήμερα στην ελληνοτουρκική μεθόριο, εδώ όπου συντελείται το μεγαλύτερο έγκλημα κατά του ελληνικού λαού και της πατρίδας μας. Το έγκλημα της λαθροεισβολής και της αντικατάστασης του ντόπιου πληθυσμού από παράνομους μετανάστες, οι οποίοι βαφτίζονται από το καθεστώς «πρόσφυγες». Είμαστε εδώ για να δείξουμε την αποφασιστικότητά μας να αντιδράσουμε στην Ύπατη Αλητεία του ΟΗΕ, στην Διεθνή Μαφία Λαθρομετανάστευσης και στα ντόπια βαποράκια τους. Τα λεγόμενα δικαιώματα των εισερχομένων καταργούν την λαϊκή και εθνική μας κυριαρχία και αντί να την υπερασπιστεί η Κυβέρνηση, την υποσκάπτει νομοθετώντας μόλις προ ημερών απίστευτα πράγματα. Μοιράζει αφειδώς διεθνείς προστασίες, επανενώνει πακιστανικές κ.ά. οικογένειες, επιδοτεί κάθε μη Έλληνα και κατά τα άλλα υπερασπίζεται τα σύνορά μας!
Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι να συμμερίζεται η Κυβέρνηση τις ανοησίες που παπαγαλίζουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι της Αριστεράς για «πολυπολιτισμικό» μέλλον της Ελλάδας, αυτοί που μετατρέπουν τον ανθρωπισμό σε πολιτικό εργαλείο κόντρα σε κάθε κοινή λογική (άλλωστε προ 20ετίας μέχρι και επιθετικούς πολέμους στο όνομα του …ανθρωπισμού είχαμε δει, όπως από το ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία). Φιλελέδες και σταλίνες συναντιούνται συχνά στον χώρο αυτόν, κάπου ανάμεσα στις ξένες Πρεσβείες, και τα συμφέροντα συμμοριών τύπου ΜΚΟ εξασφαλίζουν την κυριαρχία στον δημόσιο λόγο.
Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι απλώς να μην θέλει / να μην μπορεί να πει η Κυβέρνηση «όχι» στα ξένα αφεντικά της που μας επιβάλλουν τον εφιάλτη μιας αφελληνισμένης Ελλάδας, με τα παιδιά μας όλα στο εξωτερικό και τον Τρίτο Κόσμο σε γκέττο δίπλα μας. Και σ΄ αυτήν την περίπτωση δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας, το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι μια Ελλάδα άσχετη με αυτήν που παρέδωσαν οι πρόγονοί μας και που γνωρίσαμε κι εμείς. Δίχως εθνοθρησκευτική ομοιογένεια, δίχως κοινωνική συνοχή, σε δυο δεκαετίες όποιοι ζούμε θα έχουμε μια χώρα όχι μόνο πτωχευμένη αλλά και αξιοθρήνητα μεταλλαγμένη.
Κλείνω λέγοντας πως σήμερα δεν τελειώσαμε, δεν πάμε στα σπίτια μας ήσυχοι πως κάτι κάναμε. Πρώτον συγκροτούμε νομική ομάδα για προσβολή του κατάπτυστου Ν. 4636 στα αρμόδια δικαστήρια. Και δεύτερον ετοιμάζουμε σε επίπεδο Περιφέρειας Επιτροπή για την Υπεράσπιση της Ελληνικής Κοινωνίας, που θα παρακολουθεί και αυτό το θέμα και όλα τα μεγάλα προβλήματα που έχουν αφεθεί στα χέρια του ελεεινού πολιτικού μας συστήματος. Μόνο η λαϊκή αυτοοργάνωση μπορεί ίσως να μας σώσει από τον Καιάδα των εθνικών κρατών, όπου μας οδηγούν οι κυβερνήσεις μας και όσοι βρίσκονται πίσω τους. Η παρουσία μας σήμερα εδώ είναι μια καλή αρχή αλλά μη γελιόμαστε: ή η χώρα μας θα επιβιώσει ή η ελίτ που την διαφεντεύει! Ο Θεός της Ελλάδας μαζί μας!

(Κήποι Έβρου, 24-11-2019)

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.