Ψήφισμα κατά της εγκατάστασης μεταναστών!

Μετά την πρωτοβουλία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ για την έκδοση ψηφίσματος σχετικά με το θέμα του λαθροεποικισμού, απόψε το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής υπερψήφισε με ευρεία συναίνεση κείμενο που κινείται στο σκεπτικό της υποβληθείσας πρότασής μας. Βεβαίως το κείμενο προήλθε από την συμπολίτευση ως αντιπρόταση και δεν έχει τις “γωνίες” και τις πολιτικές εκτιμήσεις του δικού μας, όμως τουλάχιστον λέει τα δέοντα και αποφεύγει τα “ναι μεν αλλά”. Η πρώτη παράγραφος, που έχει το ζουμί: “Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής εκφράζει τη ρητή και απαρέγκλιτα κατηγορηματική αντίθεσή του σε κάθε ενδεχόμενη προοπτική εγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή μας. Θεωρούμε ότι αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωσή μας να προασπίσουμε τα συμφέροντα του τόπου μας και των συνδημοτών μας, αντιτιθέμενοι σθεναρά στα όποια σχέδια μεταφοράς προσφύγων και μεταναστών στα όρια της επικράτειας του Δήμου μας.”
Έτσι λοιπόν πετύχαμε εγκαίρως την έκφραση βούλησης του δήμου, που άλλωστε είναι και η βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, παρά την οργιαστική προπαγάνδα.
Φυσικά δεχθήκαμε την λεκτική επίθεση του Σύριζα για εθνικισμούς, καταστροφολογίες και άλλα τέρατα αλλά απαντήσαμε στην θλιβερή παπαγαλία του ψευτοανθρωπισμού με στοιχεία για τα 32 δισ. του Σόρος που πήγαν στην Open Society, για τα 500 εκατ. που ο ίδιος έδωσε προ τριετίας μέσω της Mastercard για τα μετρητά των μεταναστών, για την ύπουλη διαφήμιση που κάνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ παρουσιάζοντας διεθνώς τη χώρα μας ως προορισμό σε ανυποψίαστους φτωχούς ανθρώπους, για την Solidarity Now κτλ.

Απόψε δικαιώσαμε (μερικώς, έστω) την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο υπηρετώντας τα ελληνικά δίκαια και συμφέροντα – και εννοείται πως συνεχίζουμε στην ίδια καθαρή γραμμή.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.