ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΗΤΟ!

Μετά τις ψηφοφορίες για το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και τις δύο δημοτικές Επιτροπές (Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής), έχουμε πλέον παντού από έναν δικό μας σύμβουλο, όπως το δικαιούμαστε εκ του νόμου ως τρίτη δύναμη. Άντε, να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά γιατί έχουμε τόσα πράγματα να κάνουμε, τόσα θέματα να αναδείξουμε, τόσους πισινούς να ξεβολέψουμε!
Επιμένουμε λοιπόν, απευθυνόμενοι στον νέο δήμαρχο: για τι ακριβώς χρειάζεται η δημοτική επιχείρηση ΝΕΣΤΩΡ ΤΣΑΝΑΚΛΗΣ ΑΕ; Πληρώνουμε αμοιβές για δυό συμβούλους της συμπολίτευσης (πρόεδρο – αντιπρόεδρο της ΑΕ), τρεις διοικητικούς υπαλλήλους, νομικές υπηρεσίες, λογιστή, καθαριότητα κτλ ώστε να κερδίσει ο Δήμος την διαχείριση τριών ακινήτων; Και τι είναι όλα αυτά τα τιμολόγια κρεατικών που ανέβασε στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ η μέχρι χθες πρόεδρος Σιμπέλ Μουσταφάογλου, μπας και το νοίκι …πληρώνεται σε είδος από τα χασάπικα της δημοτικής αγοράς; Δήμαρχε, βάλε μπρος έναν εξορθολογισμό τώρα, αφήνοντας κατά μέρος το βόλεμα κάθε παρατρεχάμενου, αύριο θα είναι αργά!

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.