Αντικαπνιστική παρωδία – ώς πότε;

ΠΡΟΣ                                                                                                           Κομοτηνή, 13-3-2018

Τον Δήμαρχο Κομοτηνής

Γιώργο Πετρίδη

 

Κύριε δήμαρχε,

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καταπολέμηση, τόσο της εξάρτησης από το κάπνισμα, όσο και των αρνητικών συνεπειών του στο σύνολο του πληθυσμού, το υπουργείο Υγείας έχει εκδώσει προ εβδομάδων μιαν ακόμη εγκύκλιο για την ενημέρωση των εμπλεκομένων στην εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας για το κάπνισμα και τις επιμέρους πτυχές της.

Η εγκύκλιος ζητά από τους αρμόδιους φορείς να τηρείται αυστηρά ο αντικαπνιστικός νόμος και τα πρόστιμα να είναι βαριά σε όσους δεν τηρήσουν τους κανονισμούς.

Επειδή (και) στην πόλη μας δεν είδαμε καμμία αλλαγή σε σχέση με το παρελθόν, σας καλούμε να αναλάβετε την πρωτοβουλία για επιβολή του νόμου, τόσο με ενημέρωση του κόσμου για την άμεση εφαρμογή του νόμου όσο και με αίτημα προς τις αστυνομικές Αρχές να πράξουν τα δέοντα. Μία συνάντηση με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών αποκλειστικά για το θέμα αυτό και την επιβολή της νομοθεσίας, νομίζουμε ότι είναι επιβεβλημένη για να εκλείψει αυτή η προσβλητική για όλη την κοινωνία μας κατάσταση.

 

Με τιμή,

Κώστας Καραΐσκος

Για την Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 

 

KOINΟΠΟΙΗΣΗ:

Αστυνομική Δ/νση Ροδόπης, Λ. Δημοκρατίας 3, 69132  Κομοτηνή

Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, Χαρ. Τρικούπη 32, 69132  Κομοτηνή

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.