Για το Νοσοκομείο Κομοτηνής

Σήμερα, 8/2/2017, οι τρεις σύμβουλοι του “Σπάρτακου” επισκέφθηκαν τον διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Γ. Φιλιππίδη για μιαν ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης μας. Η εικόνα που μάς μεταφέρθηκε είναι εικόνα αισιοδοξίας και προόδου σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και το κρίνουμε σκόπιμο να μεταφερθεί και στο σύνολο των δημοτών. Οι οφειλές έχουν εξοφληθεί μέχρι και τον Γενάρη του 2017, οι εφημερίες των γιατρών για πρώτη φορά πληρώθηκαν χωρίς προσφυγές στά δικαστήρια, οι προσωπικές συμβάσεις σε καθαρίστριες, τραπεζοκόμους και φύλακες θα αποκαταστήσουν το εισόδημα των εργαζομένων ωφελώντας και το Δημόσιο, ο νέος νόμος για τις (ηλεκτρονικές) προμήθειες εξορθολογίζει το τοπίο, οι επικουρικοί γιατροί βοηθούν τα μάλα και οι δεκάδες προσλήψεις που αναμένονται θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις εργασιακές συνθήκες του προσωπικού… Φυσικά τα προβλήματα δεν λείπουν και συζητήσαμε όσα έχουν κατά καιρούς εκτεθεί: το κτιριακό που παραμένει στις κυβερνητικές υποσχέσεις για νέο νοσοκομείο, η έλλειψη νοσηλευτικού κυρίως προσωπικού (που δεν θα λυθεί με τις 12μηνες προσλήψεις της κοινωφελούς εργασίας), η πολυμορφία του εργασιακού τοπίου μετά την απορρύθμιση των μνημονιακών χρόνων, η αδυναμία σχεδιασμού εξαιτίας της όλης πολιτικής κατάστασης…

Ως “Σπάρτακος” κρίνουμε λογικό και αναγκαίο η τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει με εμπιστοσύνη το Νοσοκομείο της πόλης μας και να το στηρίξει, όχι μόνο γιατί το χρειάζεται αλλά και πρωτίστως γιατί το αξίζει!

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.