ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΡ. 18 (9-10-2014)

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης» και των άρθρων 2 και 3 του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 9 Οκτωβρίου 2014, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 7.30 το απόγευμα, σε TAKTIKH συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
– Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων
– Συζήτηση σχετικά με την αξιολόγηση του προσωπικού των Ο.Τ.Α.

1. Υποβολή ή μη πρότασης του Δήμου Κομοτηνής, που αφορά στην πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας «Στο πλαίσιο των δράσεων στέγασης, σίτισης και κοινωνικής φροντίδας για τους αστέγους του άρθρου 29 του ν. 4052/12, όπως ισχύει –πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη»».
2. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής «Έκθεση Τροχαίας».
3. Έγκριση πρότασης συνεργασίας με το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου της 5ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Ροδόπης, για την υλοποίηση σχεδίου δράσης «Ποδηλατώντας στην Κομοτηνή-Βιώσιμη ανάπτυξη και κινητικότητα».
4. Έγκριση και διάθεση πιστώσεων πολιτιστικών εκδηλώσεων πρϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.
5. Απαλλαγή ή μη από τέλη διαφήμισης της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.