Ζεόλιθος; Ποιος ζεόλιθος;

Τι απάντησε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ, Ασημάκης Παπαγεωργίου, στους βουλευτές Ευριπίδη Στυλιανίδη και Αλέξανδρο Κοντό για το θέμα της (μη) εκμετάλλευσης του θρακικού ζεόλιθου; Ότι δεν εκκρεμεί κανένα αίτημα για άδεια εκμετάλλευσης του λατομείου στον Έβρο κι ότι αν υπάρξει θα το τρέξει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση!!!
Κι έτσι ένας πλούτος, που υπολογίζεται από ορισμένους στα 20 δις. ευρώ, παραμένει στα αζήτητα, πιθανώς για να κονομάνε κάποιοι σεσημασμένοι. Δεν ξέρουμε αν το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο νέος Περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης θα διαρκέσει και αν θα αποφέρει αποτελέσματα. Όμως και η ερώτηση των δύο κυβερνητικών βουλευτών έπρεπε να είναι περισσότερο στοχευμένη.
Θα μπορούσαν λ.χ. να ρωτήσουν τι έκανε ώς τώρα το ΥΠΕΚΑ και οι υπηρεσίες του για την αξιοποίηση του θρακικού ζεόλιθου (έρευνα, εκτίμηση…). Τι έγινε με την εισαγγελική έρευνα για την ματαιωμένη επένδυση των 40 εκατομμυρίων στα Πετρωτά, πόσο προχώρησε στη Βουλή όπου πήγε. Και, το κυριότερο, πώς γίνεται οι ίδιοι άνθρωποι (Μανιάτης, Παπαγεωργίου) που κατηγορούνται για το ύποπτο βάλτωμα της υπόθεσης να παραμένουν στα ίδια υπεύθυνα πόστα.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.