Ν. ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ: «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ»!

ΚΡΑΝΟΒΟΥΝΙ 3     Κλιμάκιο του «Σπάρτακου», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νεκτάριο Δαπέργολα, επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης 6/5/2014 το Μεγάλο και το Μικρό Κρανοβούνιο και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους.

     Τα μέλη της δημοτικής παράταξης περιδιάβηκαν κεντρικά σημεία, καθώς και τα καφενεία των δύο οικισμών, και είχαν μία σειρά από ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους ντόπιους. Κατά τις συζητήσεις αυτές αφ’ ενός διαπίστωσαν (για μια ακόμη φορά) την αγωνία των ανθρώπων της υπαίθρου για τα αγροτικά ζητήματα και το ευρύτερο πρόβλημα της ερήμωσης και εγκατάλειψης των μη αστικών περιοχών του Δήμου Κομοτηνής, αλλά και τη βαθιά τους απογοήτευση από την αδιαφορία και ανεπάρκεια της πολιτείας και των τοπικών αυτοδιοικητικών αρχών.

     Αφ’ ετέρου όμως βέβαια τα μέλη του «Σπάρτακου» ενημέρωσαν με τη σειρά τους τους κατοίκους των δύο οικισμών για την ιδιοπροσωπία και τις θέσεις της παράταξης, αλλά φυσικά και για όσα σκοπεύει να κάνει, αν οι ΚΡΑΝΟΒΟΥΝΙ 1πολίτες της εμπιστευθούν μετά την 25η Μαΐου τη διοίκηση του δήμου. «Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει ακόμη και σήμερα ένας δήμαρχος, παρά την ευρύτερη οικονομική δυσπραγία» τόνισε μεταξύ άλλων ο Νεκτάριος Δαπέργολας σε συζήτηση με κατοίκους του Μεγάλου Κρανοβουνίου. «Είναι όμως επιτέλους καιρός να καταλάβουμε όλοι μας ότι κανείς άλλος δεν θα μας σώσει – και πάντως όχι όλα αυτά τα παρηκμασμένα και διεφθαρμένα κόμματα. Ό, τι κάνουμε, θα το κάνουμε απολύτως μόνοι μας. Και όσον αφορά τον Δήμο Κομοτηνής, ο Σπάρτακος είναι το μόνο όχημα μέσω του οποίου μπορεί να πνεύσει στον τόπο μας ο άνεμος της ανεξαρτησίας και της αναγέννησης. Ο Σπάρτακος είναι η μόνη ελπίδα αυτής της πόλης απέναντι στη διαφθορά, τη μετριότητα, την κομματοκρατία»

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.