ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

alexis-tsipras-570    Η δημοτική παράταξη «Σπάρτακος» δια του παρόντος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα για την εξαίρετη, δωρεάν διαφήμιση που της έκανε στην ομιλία του, κατά τη χτεσινή του επίσκεψη στην πόλη μας.

    Τον διαβεβαιώνουμε ότι το όραμα του συμπατριώτη μας κορυφαίου επαναστάτη της αρχαιότητας, του Θρακιώτη σκλάβου που τόλμησε να αντιταχθεί στην πανίσχυρη και τυραννική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ήταν ακριβώς εκείνο το όραμα που ενέπνευσε και εμάς, οδηγώντας μας στη δημιουργία μίας αδέσποτης κίνησης ενάντια στην τυραννία των κομμάτων, την παρακμή, τη διαφθορά, το ξεπούλημα των πάντων.

     Δυστυχώς βέβαια έχει μόλις εκπνεύσει η προθεσμία των μεταδημοτεύσεων και έτσι ο κ. Τσίπρας δεν θα έχει – φοβούμαστε – στις 18 του Μάη την ευκαιρία και τη δυνατότητα να μας ψηφίσει. Ίσως την επόμενη φορά. Παρ’ όλα αυτά πάντως, εμείς αχάριστοι δεν είμαστε, οπότε έστω κι έτσι τον ευχαριστούμε…

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.