Άλλη μία πλήρως τεκμηριωμένη αντιπαράθεση με τον δήμαρχο για τον ποδηλατόδρομο…

Σε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση μεταξύ όσων, ακούγοντας τη φωνή της λογικής, αντιδρούν στο έργο του Δακτυλίου Ποδηλατοδρόμου και στους υποστηρικτές του δημάρχου κ. Πετρίδη εξελίχθηκε η προχτεσινή συγκέντρωση φορέων που διοργάνωσε ο δήμος στο ΤΕΕ με στόχο την ενημέρωση για τα έως τώρα αλλά και τα μέλλοντα έργα αστικής ανάπλασης στην Κομοτηνή.

Και πολύ φυσιολογικό βέβαια, από τη στιγμή που οι εισηγητές της εκδήλωσης επέλεξαν να το θέσουν ως (περίπου) προμετωπίδα τους. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν πάμπολλες αντιδράσεις από τους παρισταμένους, μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι ήταν ασφαλώς εκπρόσωποι του «Σπάρτακου». Παρών λοιπόν όχι μόνο ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Νεκτάριος Δαπέργολας, αλλά και οι Κώστας Καραΐσκος, Πάρις Καλοδημίδης και Παναγιώτης Βγενάς (θυμίζουμε ότι ο τελευταίος ήταν και ο πολιτικός μηχανικός που ένα χρόνο πριν, εκπροσωπώντας τους καταστηματάρχες, προσπάθησε – και πέτυχε – με διορθωτική μελέτη να επιφέρει κάποιες βελτιώσεις που αν δεν είχαν γίνει, η κατάσταση σε Ορφέως και Δημοκρίτου θα ήταν σήμερα πολύ χειρότερη).

Πλήρως τεκμηριωμένες οι απόψεις όλων. Kαι αν κάποια στιγμή ανέβηκαν κάπως και οι τόνοι, αυτό οφείλεται κυρίως στην απόπειρα κάποιων άλλων παρισταμένων να λειτουργήσουν ως εγκάθετοι του νυν δημάρχου (μήπως και ως…υποψήφιοι σύμβουλοί του;) και να αποπειραθούν να μας πείσουν για το πόσο… υπέροχο και λειτουργικό είναι το έργο που κατέστρεψε το μόνο βασικό οδικό δίκτυο της Κομοτηνής (και μαζί και κάμποσους επαγγελματίες).

Εις μάτην όμως βέβαια…

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.