Πανελλαδική Συγκέντρωση της «Σπίθας» στις 27 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη

Ως «Σπάρτακος – Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής», ενώπιον των πρωτοφανών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, οφείλουμε να δώσουμε το στίγμα μας στα ζητήματα της ευρύτερης πολιτικής.

Ετσι, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Μίκη Θεοδωράκη, το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα» το οποίο πασχίζει να διαμορφώσει μιαν ευρεία κοινωνική συμμαχία πάνω στις ανεξίτηλες αξίες της εθνικής ανεξαρτησίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της άμεσης δημοκρατίας.

Ο «Σπάρτακος» θεωρεί εαυτόν ως μία «Σπίθα» που θα συμβάλει στη φωτιά που πρέπει να κάψει τα πολιτικά απορρίμματα της Μεταπολίτευσης και να καθάρει τη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών.

Έτσι, την Κυριακή 27/2 προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με λεωφορείο στην πρώτη για τη Βόρειο Ελλάδα εκδήλωση της «Σπίθας», στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όσοι Κομοτηναίοι ενδιαφέρονται να συμπαραταχθούν, μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα 6972551680, 6948745727, 6973743047 μέχρι τις 24/2, ημέρα Πέμπτη. Όχι μόνο γκρίνια, δράση τώρα!

Σχετικές ιστοσελίδες:
http://www.spitha-kinima.org/
http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/

Σπάρτακος
Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.