Ερώτηση προς τους Υποψήφιους Δήμαρχους Κομοτηνής, κ.κ. Γ. Πετρίδη και Δ. Κοτσάκη

Κομοτηνή, 10 Νοεμβρίου 2010

Προς: ΜΜΕ Νομού Ροδόπης

Θέμα: Ανακοίνωση ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Ερώτηση προς τους Υποψήφιους Δήμαρχους Κομοτηνής, κ.κ. Γ. Πετρίδη και Δ. Κοτσάκη

Καθώς βρισκόμαστε ελάχιστες μέρες πριν τη δεύτερη Κυριακή των τοπικών εκλογών, ως Παράταξη πολιτών θα θέλαμε την προεκλογική τοποθέτηση των δύο υποψηφίων σχετικά με την περίπτωση του συνδυασμού “Πρώτο βήμα για την Ισότητα” και για τυχόν «αξιοποίηση» των στελεχών του στην αυριανή διαχείριση του Δήμου Κομοτηνής.

Ο εν λόγω συνδυασμός έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα της πόλης με την προσβλητική για τη χώρα μας ονομασία του, την προκλητική για την κοινή λογική επιχειρηματολογία του, την ενίοτε ανοιχτά ανθελληνική ορολογία του (βλέπε τις αναφορές σε προεκλογικές ομιλίες κορυφαίου υποψηφίου του σε «εχθρούς») και την εν γένει διχαστική στάση του.

Με δεδομένο πως η κυρία Σιμπέλ Μουσταφάογλου παραμένει μέλος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο και στηρίζει τον Συνδυασμό «Κοινωνία πολιτών», θα θέλαμε τις τοποθετήσεις και των δύο υποψηφίων για το αν θα συνεργαστούν μετεκλογικά με μέλη του ως άνω συνδυασμού. Εμείς στον «Σπάρτακο» έχουμε από καιρό επισημάνει πως το μόνο κέντρο που φροντίζει για την ύπαρξη εθνικών, φυλετικών και θρησκευτικών διακρίσεων είναι το Τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή, το οποίο στήριξε ανοιχτά τον συνδυασμό της κυρίας Μουσταφάογλου. Οι μειονοτικοί ψηφοφόροι στη μεγάλη πλειοψηφία τους είχαν την τόλμη να γυρίσουν την πλάτη τους στα κηρύγματά της. Ας έχουν και οι πλειονοτικοί πολιτευτές την τόλμη να πουν δυό σταράτες κουβέντες για το ζήτημα!

Σπάρτακος
Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.