Ανακοίνωση Σπάρτακου για τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών της 7ης Νοεμβρίου

Κομοτηνή, 08 Νοεμβρίου 2010

Προς: ΜΜΕ Νομού Ροδόπης

Θέμα: Ανακοίνωση ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Δελτίο Τύπου

Ως «Σπάρτακος – Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής» οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το κομμάτι εκείνο της τοπικής κοινωνίας που μας τίμησε με την ψήφο του στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, αντιλαμβανόμενο την κρισιμότητα των στιγμών και την σημασία του εγχειρήματός μας.

Νιώθουμε πραγματικά περήφανοι για τους 1700 περίπου συμπολίτες μας που επέλεξαν τον «Σπάρτακο», ο οποίος γεννήθηκε μόλις προ διμήνου, και τον έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Οφείλουμε επίσης θερμές ευχαριστίες σε όσους μας στήριξαν με διάφορους τρόπους, είτε είχαν βρεθεί κοντά μας σε άλλες δράσεις της ομάδας πρωτοβουλίας για την συγκρότηση του «Σ», είτε όχι.

Αυτό που έφερε κοντά τόσους σημαντικούς ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας είναι η ανάγκη για μια πραγματική μεταβολή όχι μόνο στην πολιτική εκπροσώπηση του τόπου αλλά και στην συνολική πορεία και πρακτική του.

Όπως φάνηκε το μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας έμεινε στην γαλαζοπράσινη πεπατημένη. Για κάποιους ίσως υπάρχει το άλλοθι πως «δεν πληροφορήθηκαν για μας», για άλλους όχι. Κάθε κοινωνία έχει τη μοίρα που της αξίζει.

Όσοι Κομοτηναίοι πιστεύουν ότι μπορούμε την δική μας να την αλλάξουμε, ας έρθουν κοντά μας. Ο αγώνας τώρα ξεκινάει!

Σπάρτακος
Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.