ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΡ. 19 (30-10-2014)

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης» και των άρθρων 2 και 3 του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 30 Οκτωβρίου 2014, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 7.30 το απόγευμα, σε TAKTIKH συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
– Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων

1. Παραχώρηση ή μη για τη χρήση έναντι τέλους χώρου ευρισκόμενου επί του πεζόδρομου Μ.Μ.Βασιλείου, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
2. Παραχώρηση ή μη για τη χρήση έναντι τέλους χώρου ευρισκόμενου επί της Πλατείας Βασ.Παύλου, αριθ. 2, για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
3. Τροποποίηση ή μη της υπ΄αριθμ. 141/1999 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής που αφορά στην παραχώρηση για την χρήση έναντι τέλους χώρου επί του πεζόδρομου Βενιζέλου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
4. Αποδοχή χορηγίας, για εκπαιδευτική στήριξη μαθητών του Δήμου μας.
5. Καθορισμός του ύψους μισθώματος του περιπτέρου επί της οδού Ορφέως αριθ. 11.
6. Έγκριση ή μη της υπ΄αριθ. 135/2014 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., που αφορά στην τιμολογιακή πολιτική της Επιχείρησης.
7. Σύσταση επιτροπής παραλαβής του έργου: «Αποκατάσταση Διατηρητέου κτιρίου Τσανακλείου και έγκριση πρακτικού κλήρωσης Επιτροπής Παραλαβής».
8. Συγκρότηση ή μη της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού.
9. Ορισμός μελών της Επιτροπής Ελέγχου Καταγγελιών που σχετίζονται με τη μετάδοση μουσικής από ΚΥΕ.
10. Ανανέωση συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, έτους 2015, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των Γυναικών και για την καταπολέμηση της Βίας.
11. Προγραμματισμός πρόσληψης 1 θέσης ΠΕ παιδοψυχολόγων για τις ανάγκες λειτουργίας της δομής του Δήμου με τίτλο Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας.
12. Εγκριση ή μη της υπ΄αριθμ. 95/2014 απόφασης του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής που αφορά στην 3η μερική αναμόρφωση του εν χρήσει προϋπολογισμού οικ.έτους 2014.
13. Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ.3.4/18-9-2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής σχετικά με τον οικονομικό προϋπολογισμό της επιχείρησης του έτους 2015.
14. Έγκριση ή μη της υπ’ αριθμ.17/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού Κομοτηνής σχετικά με τον οικονομικό προϋπολογισμό της επιχείρησης του έτους 2015.
15. Έγκριση ή μη του προϋπολογισμού εσόδων εξόδων έτους 2015, της δωρεάς εν ζωή Φώτη Πολυζόπουλου.
16. Έγκριση ή μη του προϋπολογισμού εσόδων εξόδων έτους 2015 του κληροδοτήματος Ν.Πίσσα.
17. Εγκριση ή μη του σχεδίου Σύμβασης παροχής συγκοινωνιακού έργου.
18. Εγκριση ή μη του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου του έτους 2015.
19. Μερική αναμόρφωση του εν χρήσει προϋπολογισμού του Δήμου (αριθ. 194/2014 Α.Ο.Ε.).
20. Εγκριση ή μη της έκθεσης εσόδων-εξόδων Γ΄τριμήνου του προϋπολογισμού του Δήμου οικ.έτους 2014 (αριθμ. 201/2014 Α.Ο.Ε.)
21. Παραχώρηση ή μη της χρήσης μισθίου δημοτικού καταστήματος ευρισκομένου επί της οδού Σοφ. Κομνηνού 15β΄ σε υποσύσταση εταιρεία με την επωνυμία Ε.ΚΑΖΑΝΤΖΗ-ΣΑΔΟΥΛΑΧ ΟΕ.
22. Χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης δημοτών που επλήγησαν από αιφνίδιο γεγονός.
23. Εγκριση ή μη των υπ΄αριθ. 3/2014 και 4/2014 πρακτικών της Επιτροπής επίλυσης δια συμβιβασμού φορολογικών διαφορών.
24. Διαγραφή ή μη και επαναβεβαίωση ή μη χρηματικών ποσών που αφορούν διανοίξεις.
25. Διαγραφή ή μη χρηματικών ποσών που αφορούν παραβάσεις ΚΟΚ, διάφορα τέλη και δικαιώματα.
26. Έγκριση δαπανών μετακίνησης για την πληρωμή εξόδων κίνησης, διανυκτέρευσης & ημερήσιας εκτός έδρας αποζημίωσης δύο (2) υπαλλήλων με σύμβαση ιδιωτικού διακαίου ορισμένου χρόνου του Δήμου Κομοτηνής, στην Αθήνα, για υπηρεσιακούς λόγους.
27. Έγκριση δαπανών μετακίνησης για την πληρωμή εξόδων κίνησης, διανυκτέρευσης & ημερήσιας εκτός έδρας αποζημίωσης τακτικού υπαλλήλου του Δήμου Κομοτηνής, στην Θεσσαλονίκη, για υπηρεσιακούς λόγους.
28. Εγκριση δαπανών μετακίνησης για την πληρωμή εξόδων κίνησης, διανυκτέρευσης και ημερήσιας εκτός έδρας αποζημίωσης του Δημάρχου κ.Γεωργίου Πετρίδη στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους
29. Ανάκληση Α.Δ.Σ. που αφορούν επεκτάσεις δικτύων ΦΟΠ στον Δήμο Κομοτηνής.
30. Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου ΠΚΝΤΜ του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΟΣΜΙΟΥ».
31. Εγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ» (ΟΔΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΟΔΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ΟΔΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ).
32. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Δήμου Κομοτηνής».
33. Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας του έργου «Ολοκλήρωση πεζοδρομήσεων στη Νέα Μοσυνούπολη και σύνδεση με το αστικό κέντρο της πόλης».
34. Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου ΠΚΝΤΜ του έργου «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΡΟΔΙΤΗ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.