Δημοτικό Δίκτυο φαρισαϊσμοῦ καί προπαγάνδας

Μας φέραν σήμερα να ψηφίσουμε για την συμμετοχή του Δήμου Κομοτηνής σε ένα “δίκτυο δήμων πόλεων κατά του αντισημιτισμού και της διασποράς φυλετικού μίσους”, με το στομφώδες όνομα «Πύλη Δημοκρατίας». Ας δούμε λοιπόν περί τίνος πρόκειται. Διαβάζουμε στους Σκοπούς του Δικτύου αυτολεξεί: «Έχει δυστυχώς παρατηρηθεί τόσο στη χώρα μας, όσο και στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου, η επανεμφάνιση του μίσους κατά των Εβραίων και η αύξηση των κρουσμάτων αντισημιτισμού, γεγονός που αυξάνει την ανησυχία μας. Σήμερα ακούμε φωνές που διασπείρουν το μίσος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στους δρόμους, αλλά και στα κέντρα της πολιτικής ισχύος (…) Σκοπός μας λοιπόν είναι, να πολεμήσουμε τον αντισημιτισμό, τον ρατσισμό και τη νοσταλγία για τον φασισμό…» Απορείς πραγματικά, πού τα εντοπίζουν οι δήμαρχοι όλα αυτά τα τρομερά και φοβερά. Απευθύνομαι στον δήμαρχο που έχει ήδη υπογράψει το καταστατικό, ποια κρούσματα έχει υπόψιν του; Αν ανατρέξει κανείς στις ετήσιες εκθέσεις του Υπουργείου Παιδείας οι οποίες καταγράφουν τα περιστατικά σε βάρος χώρων με θρησκευτική σημασία, βλέπει την τελευταία πενταετία 2337 περιστατικά σε βάρος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, 40 σε βάρος άλλων χριστιανικών Ομολογιών, 49 σε βάρος ιουδαϊκών χώρων, μνημείων κτλ και 24 σε μουσουλμανικά. Το 97% δηλαδή είναι σε βάρος των χριστιανικών μνημείων και μόλις το 3% μοιράζεται σε όλα τα άλλα θρησκεύματα. Κι αν θέλετε να το περιορίσουμε στην Περιφέρειά μας, βλέπουμε ότι την τελευταία τριετία είχαμε μόλις μία αναγραφή συνθήματος στη Δράμα! Να υποθέσω ότι σας κινητοποίησε ένα …γκράφιτι;
Θέλετε να δούμε τι σημαίνει εκφασισμός και ρατσισμός; Δείτε την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων για την έκταση των 5 στρεμμάτων στην ανατολική Ιερουσαλήμ, που ενώ ήταν ιδιοκτησία της ελληνορθόδοξης Μονής Σιλουάν, μέσα στα Χριστούγεννα καταλήφθηκε και περιφράχθηκε από Εβραίους εποίκους, με την κάλυψη της ισραηλινής αστυνομίας. Είναι ένα μόνο παράδειγμα από όσα παρέχει η τρέχουσα καθημερινότητα του εβραϊκού κράτους, όπου Λατίνοι, Αρμένιοι, Μαρωνίτες Χριστιανοί δέχονται επιθέσεις όχι μόνο σε χώρους λατρείας αλλά και σε καταστήματα, κοιμητήρια, κοινοτικά κέντρα, για να μην αναφέρω και τις αμέτρητες επιθέσεις κατά Παλαιστινίων μουσουλμάνων… Τώρα όμως το Ισραήλ είναι υποτίθεται σύμμαχός μας και δεν πρέπει να λέμε τέτοια πράγματα – εκείνοι όμως μπορούν να τα κάνουν!
Εν πάση περιπτώσει, ας δούμε την πραγματικότητα γύρω μας. Εδώ και 12 μήνες σαρώνει την Ελλάδα ένας επίσημος ρατσισμός κατά της Ρωσίας και των Ρώσων, μέχρι του σημείου να αποσιωπάται η πολιτιστική συνεισφορά τους, με παρέμβαση της Μενδώνη για αναστολή λειτουργίας σε όλα τα Τμήματα με ρωσικό αντικείμενο εντός πανεπιστημιακών σχολών!!! Θα κάνετε κάτι γι΄ αυτό που βιώνουμε καθημερινά ή σας απασχολεί μόνο τι έγινε πριν 80 χρόνια; Ζήσαμε επί τριετία τον απόλυτο φασισμό με την λεγόμενη πανδημία, όπου τα πιο στοιχειώδη δικαιώματά μας είχαν εξαφανιστεί, ειδικά ημών των ανεμβολίαστων, χωρίς να ιδρώσει κανένα αυτί, δημαρχιακό, υπουργικό, δικαστικό. Αν σας φαίνεται άκομψη η σύγκριση, δείτε τη καμπάνια της γενναίας επιζώσας του Ολοκαυτώματος Βέρα Σαράφ κατά των ψευτοεμβολίων. Το δυτικό καθεστώς έκανε τον Μέγκελε σημαία, παρασύροντας και την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου. Το ηλεκτρονικό φακέλωμα κι οι παράνομες παρακολουθήσεις όλων ετοιμάζουν την ερχόμενη δυστοπία. Τι θέλετε τώρα να μας πείτε, ότι σας έπιασε ο πόνος για εγκλήματα του 1943-45; Κι αν ναι, πώς σας φαίνεται το ότι η χώρα μας στηρίζει με κάθε μέσο τους νεοναζί και τους μπαντεριστές της Ουκρανίας με τις σβάστικες τατουάζ πάνω τους;
Εν κατακλείδι, αντιλαμβανόμαστε το κίνητρο του δημάρχου καθότι γνωρίζουμε την σημασία ενός τέτοιου πολιτικού εργαλείου για κάθε καθεστωτικό γρανάζι. Κάπως έτσι άλλωστε μάθαμε από τον Τύπο ότι ετοιμάζει Εβραϊκό Μουσείο στην Κομοτηνή, κι ας μην έχει σήμερα η πόλη μας μάλλον κανέναν Εβραίο, κι ας μην διαθέτει ούτε ένα μνημείο για την Απελευθέρωσή της ή για τον εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα του 1821. Και βεβαίως καταψηφίζουμε ως ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το Δίκτυο, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα πάει κι αυτό στα σκουπίδια, δίπλα στο άλλο διαβόητο Δίκτυο που είχατε στήσει στα χρόνια των ελληνοτουρκικών ερώτων, πάλι με άνωθεν υποδείξεις, εκείνο των δήμων Ανατολικής – Δυτικής Θράκης.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.