Οι Φέρες το έδειξαν, η κοινωνία μπορεί να νικήσει!

Συνεχίζεται ολομέτωπος ο πόλεμος που έχει εξαπολύσει το καθεστώς ενάντια στην κοινωνία με τα νέα, δήθεν υγειονομικά, μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση. Κόντρα σε κάθε κοινή λογική, επιστημονική γνώση και στοιχειώδη ηθική αγνοείται η πραγματικότητα και συνεχίζεται η προσπάθεια διαχωρισμού των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, εντείνοντας το απαρτχάιντ σε βάρος των τελευταίων. Κι όμως, σε μέρη μικρά σαν τον τόπο μας η αλήθεια όλο και διαρρέει, εκθέτοντας όσους από καθέδρας αναθεματίζουν και τιμωρούν τους “ανυπάκουους”.
Είχαμε την χρονική επέκταση της εγκληματικής αναστολής των χιλιάδων ανεμβολίαστων υγειονομικών, με ταυτόχρονη ερήμωση των περιφερειακών ιατρείων προκειμένου να στελεχωθούν κλινικές κόβιντ και να εξυπηρετηθούν οι εφημερίες στα καταρρέοντα νοσοκομεία. Πόσο πιο μονοθεματικό πρέπει να καταντήσει το ΕΣΥ, στις πόσες χιλιάδες επιπλέον νεκρών άσχετων με τον κορωνοϊό (που καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ) θα αλλάξει αυτή η πορεία; Με ποιαν λογική επιμένουμε στον γενικό εμβολιασμό όταν έχουμε δεκάδες εκπαιδευτικούς λ.χ. να νοσούν όντας όλοι ή σχεδόν όλοι εμβολιασμένοι (παράδειγμα το ΤΕΦΑΑ); Το στοιχειώδες, πως και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, φαίνεται ότι δεν έφτασε στα αυτιά των κρατούντων, οι οποίοι συνεχίζουν να λαμβάνουν μέτρα δίχως την ελάχιστη επιστημονική τεκμηρίωση και να πανικοβάλλουν αντί να ενημερώνουν τον κόσμο.
Ως Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δηλώνουμε παρόντες ενάντια στην ψευδο-υγειονομική τυραννία και στις ναζιστικές της πρακτικές. Το παράδειγμα προς μίμηση έδωσαν οι Φεριώτες που ξεσηκώθηκαν και απέτρεψαν το ανακοινωθέν κλείσιμο του περιφερειακού τους ιατρείου. Όσο για επισκέψεις στην περιοχή μας ατόμων σαν τον υπουργό-λίσταρχο Πέτσα δεν μπορούμε να σχολιάσουμε, μας εμποδίζει μια απότομη άνοδος του γαστρικού περιεχομένου προς το στόμα…

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.