Κάλεσμα σε νοικοκύρεμα

ΠΡΟΣ

τον δήμαρχο Κομοτηνής

κ. Ιωάννη Γκαράνη                                                                                                  Κομοτηνή, 3-2-2020

 

Κύριε δήμαρχε,

Σας απευθύνουμε την παρούσα εφιστώντας την προσοχή σας στην εμφάνιση του κέντρου της πόλης μας, η οποία ετοιμάζεται για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωσή της. Ανταποκρινόμενοι στα παράπονα ενεργών συμπολιτών μας, επαναλαμβάνουμε την έκκληση να αποσυρθούν και τα υπόλοιπα, άθλια, info-kiosk που τοποθετήθηκαν κάποτε διάσπαρτα στην Κομοτηνή και ποτέ δεν λειτούργησαν. Όσα δεν έχετε ξηλώσει παραμένουν βανδαλισμένα και θλιβεροί μάρτυρες μιας ακόμη θλιβερότερης δημοτικής «μέριμνας». Επισυνάπτουμε φωτογραφίες από εκείνα στην Δημοτική Αγορά, στο βαρέλι του τροχονόμου, στο ΚΕΠ της πλατείας Ειρήνης. Επίσης παρόμοια μοίρα είχαν και οι τριγωνικές σιδηροκατασκευές για αφίσες στην κεντρική πλατεία (επίσης επισυνάπτεται φωτογραφία). Ειδικά για το θέμα της αφισορρύπανσης υπενθυμίζουμε την προ ετών πρότασή μας για μερικά δημοτικά ταμπλώ (ελεύθερης ή ελεγχόμενης χρήσης) όπου θα έχουν θέση οι μη εμπορικές αφίσες, για τις οποίες σήμερα πρακτικά δεν υφίσταται νόμιμος χώρος προβολής. Ό,τι συμβαίνει σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο, αυτό ας γίνει και στην πόλη μας, δεν θα ανακαλύψουμε εμείς ξανά την Αμερική.

Τέλος, σε συνδυασμό με το θέμα που ψηφίσαμε τις προάλλες για νέες στάσεις λεωφορείου, καλό θα είναι να γίνει μια προσπάθεια προστασίας τους από το αντικοινωνικό φαινόμενο του βανδαλισμού. Βλέποντας τις υπάρχουσες πολύ εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το δυσοίωνο μέλλον και των νέων, αξίζει λοιπόν να κάνει ο δήμος μια σοβαρή καμπάνια επικαλούμενος το φιλότιμο των δημοτών, έστω και για την εορταστική συγκυρία που αναμένουμε.

Με τιμή,

Κώστας Καραΐσκος

Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.