Αρχή τρίτης θητείας

Στο πρώτο επί της ουσίας δημοτικό συμβούλιο με τη νέα σύνθεση, ως ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κάναμε ήδη αισθητή την παρουσία μας σε μία σειρά από θέματα της ημερήσιας διάταξης. Χωρίς περιττολογίες και φωνασκίες επισημάναμε τα κάτωθι: α) υπερψηφίσαμε το κείμενο κατά των χρυσωρυχείων αλλά συμφωνήσαμε με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” πως έλειπε μια αναφορά στο αποικιακό θεσμικό πλαίσιο (Μεταλλευτικός Κώδικας) που παραμένει άθικτο και μία αναίρεση των κυβερνητικών αερολογιών για “επένδυση”, “ανάπτυξη” κτλ. β) επισημάναμε στις παραχωρήσεις αθλητικών χώρων ότι ενίοτε γίνεται κατάχρηση της φιλοξενίας από ορισμένα σωματεία και δεν επιδεικνύεται σεβασμός στην δημοτική περιουσία – ήδη υπάρχει η σχετική έκθεση του διευθυντή του 2ου Λυκείου για το Γυμναστήριό του. γ) ρωτήσαμε για το ζήτημα της δημοτικής εισφοράς στη ΔΙΑΑΜΑΘ (1,5 εκατ.) που θα ανεβάσει τα τέλη καθαριότητας 16% αν είμαστε οι μόνοι που τιμολογούμε με την ΚΥΑ του Απριλίου κι αν όντως η Κυβέρνηση την έχει παγώσει ή όχι – απάντηση πειστική δεν λάβαμε δ) στο ζήτημα των κοιμητηρίων τονίσαμε ότι ναι μεν τα τέλη είναι πολύ χαμηλά αλλά και οι παροχές είναι μηδαμινές, η δε κατάσταση εκεί παραμένει ντροπιαστική παρά τις προεκλογικές απαντήσεις της διοίκησης στις τότε επισημάνσεις μας.
Πάμε λοιπόν για την 3η σπαρτακική θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο, υπερασπιζόμενοι το δημόσιο συμφέρον και το μέλλον του Δήμου.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.