Οι ζυμώσεις στα λαθρομαγειρεία δεν είναι πολιτική!

Καθημερινά δημοσιεύονται στόν τοπικό Τύπο ειδήσεις και σχόλια που αφορούν τις λεγόμενες προεκλογικές ζυμώσεις για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Φήμες κατά κανόνα, που θέλουν κάποιον πρώην να προτείνεται για δήμαρχος, τον τάδε να συμμαχεί με άλλους κτλ. Αν όλα αυτά ήταν απλώς κουτσομπολιά, στο επίπεδο του να λέμε κάτι αναμένοντας τη σειρά μας στο κομμωτήριο, δεν θα πείραζε κανέναν. Δυστυχώς όμως ΑΥΤΑ είναι όλα κι όλα τα προεκλογικά θέματα που τίθενται στο τραπέζι από τα κόμματα και τις ομάδες επιρροής που μαγειρεύουν το αύριο της Κομοτηνής. Κυκλοφορούν ονόματα ασύνδετα με το παραμικρό έργο για τον δήμο, χωρίς την παραμικρή έγνοια για την χωλαίνουσα πόλη αλλά με βασικό κριτήριο το χρήμα που θα ρίξει ο λεγάμενος, οι κομματομαφιόζικες άκρες που διαθέτει, άντε και οι σχέσεις του με το τουρκικό Προξενείο. Ο φύλαρχος στους Παπούα πιο αξιοκρατικά αναδεικνύεται…
Μέσα στο σκηνικό αυτό, που προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων μας, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραμένει η μόνη νησίδα αξιοπρέπειας και ανιδιοτέλειας, η μόνη αληθινά πολιτική επιλογή για το εθνολαϊκό σώμα. Η Κομοτηνή έχει την σπάνια ευκαιρία να αλλάξει σελίδα και θα την αξιοποιήσει τον Μάιο, ό,τι σενάρια και να φιλοτεχνήσουν τα παρασκήνια.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.