Ὠστε “αντιεξουσιαστές”! Τι μου λέτε…

Η και καλά “Αντιεξουσιαστική Κίνηση” που διοργανώνει αύριο στην Κομοτηνή πορεία στη μνήμη του Π. Φύσσα, μας έκανε την …τιμή να μας μνημονεύσει στην σεντονοειδή σχετική ανακοίνωσή της. Μας παρουσιάζει – τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ – ως “συνοδοιπόρους” της Χ.Α., φορείς “εθνικιστικού λόγου” κτλ, στα γνωστά πλαίσια του νέου μακαρθισμού που βιώνει η σημερινή Ελλάδα αλλά και όλος ο δυτικός κόσμος υπό το διεθνές καθεστώς.
Επειδή δεν τα ξέρουμε τα μέλη της Κίνησης, κάνουμε μία γενική απεύθυνση: όποιοι είναι ευφυείς και έντιμοι μπορούν να δούνε το πραγματικό μας προφίλ (www.spartakos.gr) και να αποφασίσουν μόνοι τους. Για τους υπόλοιπους, που είτε έχουν συμφέρον να πουλάνε “αντιεξουσιασμό” είτε απλώς δεν τα καταφέρνουν με τις νοητικές λειτουργίες, δεν έχουμε να πούμε κάτι. Πάντως για όλους τους θα ξαναπούμε ότι είτε διαφωνούμε είτε συμφωνούμε, στην τελοσπάντων δημοκρατία όπου ζούμε η όποια βία είναι καταδικαστέα. Οι δικοί τους τραμπουκισμοί λοιπόν δεν έχουν καμμία διαφορά από τα ανάλογα κατορθώματα των ακροδεξιών που καταδικάζουν κι αν επιμένουν σ΄ αυτό δεν μένει κανένα περιθώριο οποιουδήποτε διαλόγου μαζί τους ή και ελάχιστης κοινωνικής αποδοχής.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.