Λύση γιά τίς παιδικές χαρές;

Πριν τρεις εβδομάδες σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής ο δήμαρχος Γ. Πετρίδης ανακοίνωσε στο σώμα την παρέμβαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών σχετικά με την λειτουργία και την πιστοποίηση των 75 παιδικών χαρών της δικαιοδοσίας του. Με αφορμή το εισαγγελικό έγγραφο, που καλούσε σε συμμόρφωση με τον νόμο για τις αυστηρές προδιαγραφές, ο δήμαρχος ναι μεν ανέλαβε την ευθύνη για τα περαιτέρω, κάλεσε όμως ταυτοχρόνως με τρόπο αιφνιδιαστικό τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να προτείνουν …λύσεις στο πρόβλημα. Λες και μπορεί κάποιος μακράν της διοίκησης να βρει απαντήσεις τέτοιου τύπου.

Ωστόσο είδαμε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών, αντιλαμβανόμενο το μέγεθος του πανελλαδικού προβλήματος, δύο μέρες μετά ανακοίνωσε δική του πρωτοβουλία εξεύρεσης πόρων ειδικά για τις παιδικές χαρές της χώρας. Ο γ.γ. Κ. Πουλάκης ενημέρωσε σχετικά την ΚΕΔΕ και κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους δήμους σε καταγραφή των αναγκών τους, συμπληρώνοντας το σχετικό τεχνικό δελτίο μέχρι τις 31 Μαΐου 2017. Να λοιπόν η λύση που χρειαζόταν η πόλη (και μαζί της όλη η χώρα), σε αυτό το επίπεδο μόνο μπορούσε να βρεθεί κι ευελπιστούμε να υλοποιηθεί ώστε κάποια στιγμή να ασχοληθούμε και με τα σοβαρά προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.