Κοπάνα τέλος!

Σήμερα, 12 Δεκεμβρίου 2016, στείλαμε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ. Π. Χαραλαμπίδη την κάτωθι επιστολή για ένα θέμα που μένει “κάτω από το χαλί” επί μακρόν:

Κύριε πρόεδρε,

Μετά και την προφορική μας επικοινωνία για το θέμα των μακρόχρονων απουσιών από το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, επικοινωνώ μαζί σας και γραπτώς ώστε να τεθεί ένα τέλος στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση. Μεταξύ της άτεγκτης, κατά γράμμα εφαρμογής του Κανονισμού και της απόλυτης αγνόησής του θεωρούμε ότι υπάρχει και μία μέση οδός με ανθρώπινη κατανόηση και πολιτική ευπρέπεια. Επειδή όμως γνωρίζουμε και παραδείγματα που πραγματικά προσβάλλουν την ψήφο των δημοτών και την λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από πρόσωπα που άσκησαν στο παρελθόν καθήκοντα αντιδημάρχου, σας καλούμε να προβείτε σε εφαρμογή όσων προβλέπει ο Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου μας. Όποιος δεν θέλει να εμφανιστεί ξανά στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας είναι ελεύθερος να το πράξει, απλώς ας αφήσει τη θέση σε κάποιον που θα ενδιαφέρεται να προσφέρει κάτι μέσω αυτής.

 

Με τιμή,

Κώστας Καραΐσκος (Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ)

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.