ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΡ. 26 (29-12-2014)

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης» και των άρθρων 2 και 3 του Κανονισμού Εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου, παρακαλείσθε να προσέλθετε στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής στις 29 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 20.00΄, σε TAKTIKH συνεδρίαση με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
– Ανακοινώσεις διαφόρων εγγράφων

1. Διαπίστωση-αναγνώριση ή μη παράτασης επ΄αόριστον μίσθωσης αγροτικού ακινήτου.
2. Εγκριση ή μη τροποποίησης-συμπλήρωσης της αριθμ. 6/2014 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τον Κανονισμό Λειτουργίας Περιπτέρου του Δήμου Κομοτηνής (αριθ. 51/2014 ΑΕΠΖ).
3. Καθορισμός θέσεων υπαιθρίου εμπορίου (αριθ. 50/2014 ΑΕΠΖ).
4. Έγκριση δαπανών μετακίνησης για την πληρωμή εξόδων κίνησης, διανυκτέρευσης & ημερήσιας εκτός έδρας αποζημίωσης τακτικού υπαλλήλου του Δήμου Κομοτηνής, στην Θεσσαλονίκη, για υπηρεσιακούς λόγους.
5. Προσδιορισμός τρόπου επιλογής αναδόχου για την εκτέλεση των έργων και μελετών έτους 2015.
6. Σύσταση Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΜΟΥ 2013», προυπολογισμού 450.000,00€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και έγκριση πρακτικού κλήρωσης Επιτροπής Παραλαβής.
7. Ακύρωση της υπ΄αριθ. 277/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί σύστασης επιτροπής παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΣΑΝΑΚΛΕΙΟΥ».
8. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντηρήσεις Διδακτηρίων».
9. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντηρήσεις αγροτικής οδοποιϊας Τ.Κ. Θρυλορίου».
10. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου».
11. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής παραλαβής του έργου: «Ανάπτυξη Δομής προς Οφελος των Γυναικών για την Καταπολέμηση της Βίας».
12. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή Περιφράξεων Γηπέδου Μοσυνούπολης».
13. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις-Διαμορφώσεις οδών πόλης και οικισμών 2010».
14. Εγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΦΑΝΑΡΙΟΥ, ΑΙΓΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ».
15. Εγκριση ή μη του υπ΄αριθ. 5/2014 πρακτικού της Επιτροπής επίλυσης δια συμβιβασμού φορολογικών διαφορών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.