Θα μας πνίξει η μπόχα του σάπιου καθεστώτος!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες τραβιέται η κουρτίνα και αντικρύζει στιγμιαία ο λαός το όργιο των ελίτ πίσω από την επιγραφή “δημοκρατία”. Μετά το βίντεο με τις ομολογίες Μπαλτάκου για τις διώξεις κατά της “Χρυσής Αυγής” (και την προ ημερών ηχητική συμπλήρωσή του για τον “παναθηναϊκάκια”) ήρθε και το ηχητικό – οπτικό υλικό από την απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”, προκειμένου να υπερψηφίσει τον Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τα σιχαμερά άπλυτα μιας παρακρατικής συμμορίας εμφανίζονται ενώπιόν μας αλλά την ίδια στιγμή πέφτουν επάνω μας τα κανάλια, οι εφημερίδες, οι πολιτικάντηδες, τα πάσης φύσεως κνώδαλα της εξουσίας για να μας πείσουν ότι δεν καταλάβαμε καλά, ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα, ότι δεν είναι αυτό που νομίζουμε. Όχι, δεν ήταν η πολιτική, η μαφία του χρήματος και η παραδικαιοσύνη αυτές που πιάσαμε επ’ αυτοφώρω στο κρεββάτι, λάθος αντιληφθήκαμε!
Μάλιστα. Και τι ισχύει δηλαδή; Ότι ο Κασιδιάρης είναι φασίστας, ο Μιχαλολιάκος νεοναζί, ο Καμμένος λαϊκιστής, ο Χαϊκάλης αναξιόπιστος… Εντάξει, ας τα δεχθούμε όλα, είναι όμως αυτά επιχειρήματα επί του προκειμένου; Η δικαιοσύνη και τα πάσης φύσεως δικαιώματα υπάρχουν μόνο για ορισμένους; Αν κάποιος αύριο αποπειραθεί να με σκοτώσει, θα δικαιούμαι να το καταγγείλω και να χρησιμοποιήσω τυχόν αποδείξεις που διαθέτω ή θα πρέπει πρώτα να πάρω την έγκριση του υπόκοσμου που διευθύνει τα βοθροκάναλα και την ίδια τη χώρα;
Ευτυχώς οι εκλογές έρχονται και όλοι οι καθεστωτικοί χαφιέδες θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.