Δήθεν εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης

Γιορτάζεται, δήθεν, σήμερα (25/11/14) η Εθνική μας Αντίσταση κατά των γερμανικών – κι όχι μόνο – στρατευμάτων Κατοχής. Κι αναρωτιόμαστε, ως “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”, ποιος σήμερα τιμά την Εθνική Αντίσταση του 1941 – 1944; Η Κυβέρνηση που κρέμεται από τα χείλη της φράου Μέρκελ για να μάθει τι της ξημερώνει αύριο; Η ντόπια ελίτ, πολιτική και οικονομική, που αποτελεί τον εξ αίματος απόγονο των δωσίλογων και των συνεργατών του τότε κατακτητή; Η στρατιωτική μας ηγεσία που μετέχει δια του ΓΕΕΘΑ στο μνημόσυνο που διοργανώνει η γερμανική Πρεσβεία στο γερμανικό – στρατιωτικό νεκροταφείο του Διονύσου; Η “διανόηση” εκείνη που τρέχει στα συνέδρια των 6 γερμανικών εν Ελλάδι ιδρυμάτων; Η τοπική Αυτοδιοίκηση που περιμένει τις πρωτοβουλίες του υπουργού ελληνικών θεμάτων (!) κ. Φούχτελ για να βρει κάπου εκεί ένα μέλλον; Η εθνοφοβική χαβιαροαριστερά που βαφτίζει “εθνικιστή” όποιον τολμάει να υπερασπιστεί την πατρίδα μας, δηλαδή τον τόπο και τον τρόπο μας; Οι χιλιάδες Έλληνες νέοι επιστήμονες που υποχρεώνονται σε μετανάστευση προς τον ευρύτερο γερμανικό χώρο; Ή η μερίδα του λαού που δείχνει πρόθυμη να ανταλλάξει την ελευθερία της με ένα …τάμπλετ;
Όσο το μοντέλο της ζωής μας δεν αλλάζει, τόσο οι υποκριτικές φανφάρες θα περισσεύουν. Αν σήμερα προέκυπτε ένας σύγχρονος Βελουχιώτης, θα γινόταν πανικός ποιος θα τον πρωτοκαταδώσει.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.