Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ»

ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ     Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση είχαν τα μέλη του «Σπάρτακου» το μεσημέρι του Σαββάτου 10/5 στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, καθώς δέχτηκαν την επίσκεψη του (ούτως ή άλλως καλού φίλου εδώ και πολλά χρόνια) Παναγιώτη Σγουρίδη. Ο πάλαι ποτέ βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής (με το ΠΑΣΟΚ), γνωστός όμως για τις σταθερά θαρραλέες και πατριωτικές του θέσεις (που τον έφεραν σε σύγκρουση με το προξενικό παρακράτος της περιοχής) και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ, πέρασε από το γραφείο του «Σπάρτακου», μαζί με τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ (Κ.Βουζουκίδης, Χρ. Ματζικίδης, κ.α) και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει λίγα λόγια με τον υποψήφιο δήμαρχο Νεκτάριο Δαπέργολα, καθώς και με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εκλογικό κέντρο.

Οι δύο πλευρές εννοείται πως αντάλλαξαν και πολύ θερμές ευχές για επιτυχία στις επικείμενες εκλογές για την ευρωβουλή και την τοπική αυτοδιοίκηση. Μία πολύ ζεστή αναμφίβολα και ευχάριστη στιγμή, εν μέσω του έντονου εκλογικού πυρετού των ημερών και για τους δύο…

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.