ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ      Συνεχίζονται και εντείνονται οι εξορμήσεις του «Σπάρτακου» τόσο εντός, όσο και εκτός της Κομοτηνής. Τα πρωινά του Σαββάτου 10/5, αλλά και της Δευτέρας 12/5, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Νεκτάριος Δαπέργολας μαζί με μια μεγάλη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων συνέχισαν και ολοκλήρωσαν την περιοδεία σε όλο το εμπορικό κέντρο της Κομοτηνής, με επισκέψεις στα καταστήματα των οδών Παρρασίου, Αίνου, Ν.Ζωίδου, Μπλέτσα, Μαρωνείας και Ηροδότου, συζητώντας με τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς και διανέμοντας άφθονο ενημερωτικό υλικό για την ιδιοπροσωπία και της θέσης της παράταξης.
Οι εξορμήσεις όμως συνεχίστηκαν και τα απογεύματα με επίσκεψη στη Γρατινή (απόγευμα Σαββάτου), στους ΓΡΑΤΙΝΗοικισμούς του Μεγάλου Δουκάτου και των Αγίων Θεοδώρων (απόγευμα Κυριακής) και σε Νέα Καλλίστη, Φανάρι και Αίγειρο (απόγευμα Δευτέρας). Ο Νεκτάριος Δαπέργολας και τα μέλη της δημοτικής παράταξης είχαν και εκεί την ευκαιρία να ενημερώσουν τους κατοίκους για τον «Σπάρτακο», αλλά και να συζητήσουν μαζί τους για τα τοπικά προβλήματα, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα, που συνοδεύτηκε από πολλές θερμές ευχές για καλή επιτυχία στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές…

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.