ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ;;;(!!!)

      Δεν λέμε, άκρως συγκινητικό το (πασιφανώς επί παραγγελία) πρόσφατο διαδικτυακό αφιέρωμα στο…έργο και ΟΜΠΡΕΛΕΣστα σχέδια του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Γιώργου Ζηλούδη. Και για μεν κάποια από τα αναγραφόμενα διθυραμβικά, θα επανέλθουμε στο μέλλον. Προς το παρόν όμως θέλουμε απλώς να ρωτήσουμε τον ίδιο – αλλά και τον κ. δήμαρχο – για μια συγκεκριμένη αναφορά που ενδεχομένως αγγίζει τα όρια του σκανδάλου. Και αυτό επειδή κάπου αναφέρεται ως «εργασία σε εξέλιξη» η «τοποθέτηση ομπρελών», μάλλον στις παραλίες του δήμου, αν κρίνουμε από τα συμφραζόμενα.

     Επειδή λοιπόν πέρυσι ο Δήμος ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ 15.000 ευρώ για ομπρέλες θαλάσσης που τοποθετήθηκαν στην παραλία του Φαναρίου και εγκαταλείφθηκαν στη μοίρα τους, με αποτέλεσμα να κάνουν φτερά, κι επειδή δεν θέλουμε να έχουμε ξανά το ίδιο εξοργιστικό φαινόμενο (ανοησίας; ανεπάρκειας; άλλο;), ρωτάμε προκαταβολικά τους αρμόδιους τι σχεδιάζουν για το εν λόγω θέμα.

     Ελπίζουμε η συγκεκριμένη αναφορά να μην ανταποκρίνεται στα πλάνα του Δήμου και να είναι μόνο φούμαρα, όπως άλλωστε όλο το προβαλλόμενο περσινό δήθεν έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας στην μοναδική τουριστική παραλία του δήμου μας. Οι δημότες που θυμούνται πολύ καλά την απίστευτη κατάσταση στο Φανάρι πέρυσι, δικαιούνται να ξέρουν τι γίνεται (και τι δεν γίνεται) με τα χρήματά τους. Οι φωτογραφίες πάντως του κ. Ζηλούδη δίπλα, πάνω, κάτω, μέσα στη σκουπιδιάρα μάλλον δεν τους αρκούν…

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.