ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

     Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 και ώρα 20.00 μ.μ., η Κοινσέπ (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση) «Σπάρτακος» διοργανώνει στο Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής (πλατεία Αρχ. Χρυσάνθου) μία εκδήλωση με ιδιαίτερη οικονομική σημασία για την περιοχή μας. Κεντρικός καλεσμένος ο Δρ. Νίκος Λυγερός που θα μιλήσει με θέμα «Ζεόλιθος και Αγροτική καινοτομία».

     Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί η σημασία του ζεόλιθου στον τομέα της γεωργίας, αλλά συνάμα και της κτηνοτροφίας, του περιβάλλοντος, της βιομηχανίας και της φαρμακευτικής.

     Το όφελος για την περιοχή μας από την αξιοποίηση του ελληνικού ζεόλιθου θα είναι διπλό: τόσο με την ποιότητα και την καινοτομία των εφαρμογών του, όσο και με την ανάπτυξη που θα φέρει η πολιτική απόφαση για μια ορθολογική εξόρυξή του, καθώς αφθονεί στον Έβρο. Αυτή είναι άλλη μία απάντησή μας στην πρόκληση των χρυσωρυχείων.

     Τον Νίκο Λυγερό θα προλογίσει ο υπεύθυνος της «Σπάρτακος Κοινσεπ» (και γενικότερα των συνεργατικών δομών της Κίνησης Πολιτών του «Σπάρτακου») γεωπόνος Δημήτρης Αμανατίδης.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.