ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΡΦΕΩΣ

ΟΡΦΕΩΣ 2     Μια μαζική εξόρμηση πραγματοποίησε ο «Σπάρτακος» το πρωί του Σαββάτου 8 Μαρτίου στο κέντρο της Κομοτηνής. Πολυμελής ομάδα της δημοτικής παράταξης επισκέφτηκε επί 3 και πλέον ώρες τα καταστήματα της οδού Ορφέως και συζήτησε με τους καταστηματάρχες, καθώς και με άλλους πολίτες, για ζητήματα της πόλης, ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών. Διένειμε όμως ταυτόχρονα και έντυπο ενημερωτικό υλικό για τις θέσεις της παράταξης, αλλά και για το περιβόητο έργο του ποδηλατοδρόμου.

       Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στο συγκεκριμένο έργο, το οποίο είναι αυτή τη στιγμή εν πλήρει εξελίξει, και του οποίου τα τραγικά επίχειρα, όσον αφορά τόσο το κυκλοφοριακό χάος, όσο και την οικονομική ζημιά στα καταστήματα της περιοχής, είναι ήδη περισσότερο από ορατά. Θυμίζουμε πως το 1/3 των καταστημάτων στη οδό Ν.Ζωίδη έχουν ήδη κλείσει και έπεται πλέον συνέχεια και για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Ορφέως και τη Δημοκρίτου.

      Ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής Νεκτάριος Δαπέργολας και τα άλλα μέλη του «Σπάρτακου» – μιας ΟΡΦΕΩΣ 4παράταξης που κατά την προηγούμενη τριετία σήκωσε βέβαια όλο το βάρος της αντιπαράθεσης με τον δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη σχετικά με το θέμα του ποδηλατοδρόμου – έγιναν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες της οργής και της αγανάκτησης των επαγγελματιών για τις καταστροφικές επιλογές του δημάρχου. Όπως όμως τόνισαν επανειλημμένα προς απάντηση, τίποτε δεν θα πρέπει να θεωρείται οριστικό και μη αναστρέψιμο, καθώς επισήμαναν μια σειρά ουσιαστικών τροποποιήσεων, τις οποίες ο «Σπάρτακος» δεσμεύεται δημοσίως πως θα πραγματοποιήσει, εφόσον οι πολίτες του εμπιστευθούν τη διοίκηση του δήμου.

      Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως, σε πλήρη αντίθεση με τις αντιδράσεις απέναντι στον κ. Πετρίδη, το όλο κλίμα κατά τη συνάντηση με τους δεκάδες καταστηματάρχες ήταν πολύ φιλικό για τα μέλη του «Σπάρτακου», όπως πολλές αντίστοιχα υπήρξαν και οι ευχές για επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.