Ο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΣΤΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

SPARTAKOS KAPI 001      Το πρωί του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του «Σπάρτακου» επισκέφτηκε το Α΄ Κ.Α.Π.Η. της Κομοτηνής. Ο υποψήφιος δήμαρχος Νεκτάριος Δαπέργολας και τα άλλα μέλη της δημοτικής παράταξης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους παρισταμένους για ζητήματα της πόλης και να ακούσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους.

      Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι τελευταίοι για την οικονομική κατάσταση του καταχρεωμένου δήμου Κομοτηνής, ενώ κάποια στιγμή η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που σχετίζονται ιδιαίτερα με τη ΔΕΥΑΚ (όπως τα χρέη της επιχείρησης, η οσμή των σκανδάλων και το παράνομο τέλος που ακόμη επιβάλλεται στους δημότες μέσω των λογαριασμών). Πολύ έκδηλη ήταν πάντως και η δυσαρέσκεια για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, τόσο από οπτικής όσο και από κυκλοφοριακής άποψης, λόγω κυρίως των εργασιών για την κατασκευή του ποδηλατόδρομου.

     Τα μέλη του «Σπάρτακου» διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό για τις θέσεις και το έως σήμερα έργο της SPARTAKOS KAPI 004παράταξης και επιπλέον τόνισαν πως μόνο μέσα από τέτοιου είδους αδέσποτες κινήσεις, που δρουν έξω από τα κομματικά φίλτρα και δεν έχουν κομματικές εξαρτήσεις και βαρίδια, μπορεί να παραχθεί ουσιαστικό έργο και να προκύψουν πραγματικές λύσεις για την πόλη.

      Στα αξιοσημείωτα πρέπει ακόμη να συγκαταλεχθεί πως το όλο κλίμα ήταν πολύ φιλικό για τα μέλη του «Σπάρτακου», που αποχωρώντας από το Α΄ Κ.Α.Π.Η. δέχθηκαν πολλές ευχές για επιτυχία στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

 

   ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

SPARTAKOS KAPI 008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPARTAKOS KAPI 005

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.