Ο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΟ

ΚΟΣΜΙΟ      Τη δεύτερη επίσκεψή του εκτός Κομοτηνής πραγματοποίησε ο «Σπάρτακος». Το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου, κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης μετέβη στο Κόσμιο, όπου είχε μία πολύ γόνιμη και ζωντανή συζήτηση με κατοίκους του οικισμού. Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του «Συλλόγου Γυναικών Κοσμίου» (εντός του κτιρίου της κοινότητας), κράτησε περισσότερο από 2 ώρες και στη διάρκειά της ο δημοτικός σύμβουλος Νεκτάριος Δαπέργολας και τα υπόλοιπα μέλη του «Σπάρτακου» (Δημήτρης Αμανατίδης, Πάρις Καλοδημίδης, Παναγιώτης Βγενάς, Κοσμάς Καραΐσκος, Δημήτρης Φωλιάς) συζήτησαν τόσο για τα ιδιαίτερα προβλήματα του οικισμού (ύδρευση-αποχέτευση, κακό οδικό δίκτυο, ελλιπέστατη συγκοινωνία μεταξύ Κοσμίου και Κομοτηνής), όσο και για ευρύτερα θέματα του καλλικρατικού δήμου (οικονομική κατάσταση, αδιαφάνεια, κυκλοφοριακό, ποδηλατόδρομος, κλπ). Είχαν όμως την ευκαιρία να μιλήσουν και για τον ίδιο τον «Σπάρτακο» (από την ανάγκη που τον γέννησε πριν από 3,5 χρόνια και τις θέσεις του επί διαφόρων ζητημάτων μέχρι τις έως τώρα υλοποιημένες, αλλά και προγραμματισμένες για το μέλλον δράσεις του) και να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους για τα γενικότερα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή της Θράκης.

      Το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης του «Σπάρτακου» περιλαμβάνει επισκέψεις και σε άλλους οικισμούς κατά την ερχόμενη εβδομάδα.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.