Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

   Και η αναμενόμενη συνέχεια (όπως λέγαμε στην προηγούμενή μας ανάρτηση) ήρθε πράγματι πολύ γρήγορα. Λίγες μέρες λοιπόν μετά την εμφάνιση του δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΔΕΛΤΑ και τα όσα είπε, απαντώντας στην κριτική του Νεκτάριου Δαπέργολα, ο “Σπάρτακος” ανταπάντησε, εκδίδοντας την παρακάτω εξόχως εύγλωττη ανακοίνωση:

    “Πληροφορηθήκαμε για τις «απαντήσεις» που επιχείρησε προ ημερών να δώσει ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης (σε δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΔΕΛΤΑ) απέναντι στα σοβαρά και πολύ συγκεκριμένα σχόλια του «Σπάρτακου» για τον απολογισμό των πεπραγμένων του.

    Δεν θα σχολιάσουμε ούτε και αυτή τη φορά την – περιβόητη πλέον – ευκολία με την οποία ο κ. Πετρίδης χάνει την ψυχραιμία του, όποτε του ασκείται πραγματική κριτική, αλλά ούτε και τα ψεύδη του περί των δήθεν λόγων που δεν υπερψηφίζουμε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τους έωλους προϋπολογισμούς του (ενώ γνωρίζει καλά ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι). Θα σταθούμε απλά στις δηλώσεις του ότι ο ίδιος δεν διαθέτει καμία αποχρώσα ένδειξη (!!!) διαφθοράς μέσα στον δήμο κατά τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να διατάξει διαχειριστικό έλεγχο (όπως κατ’ επανάληψιν έχουμε ζητήσει) – δηλώσεις με τις οποίες άφησε να εννοηθεί ότι είμαστε περίπου…συκοφάντες, καθώς εμείς βεβαίως ισχυριζόμαστε επιμόνως τα ακριβώς αντίθετα!

    Απέναντι λοιπόν στη νέα αυτή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, που συν τοις άλλοις υποτιμά τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας, ο «Σπάρτακος» δεσμεύεται να δημοσιοποιήσει σύντομα συγκεκριμένα τεκμήρια, που πραγματικά θα αφήσουν τον…ανυποψίαστο κ. δήμαρχο έκθετο στην κοινή γνώμη.

    Αλλά και για την ετέρα δήλωση του κ. Πετρίδη ότι δεν έχει πρόβλημα στο να συμμετάσχει σε τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Νεκτάριο Δαπέργολα, ανταπαντούμε ότι όχι μόνο αποδεχόμαστε την…πρόσκληση, αλλά και την επιζητούμε διακαώς (σε χρόνο και μορφή που θα καθοριστούν στο εγγύς μέλλον). Δεν απέχει πολύ λοιπόν η στιγμή που θα αντιληφθούν ξεκάθαρα πλέον οι πάντες στην Κομοτηνή ποιοι είναι εκείνοι που τρία χρόνια τώρα…σφυρίζουν κλέφτικα και ποιοι εκείνοι που διαθέτουν γνήσιο – και όχι προσχηματικό – ενδιαφέρον για εξυγίανση και διαφάνεια…”

                                                                    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

                                                                 Παράταξη Πολιτών

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.