Απάντηση σε συνέντευξη Μ. Κακουλίδη

Κομοτηνή, 20 Νοεμβρίου 2010

Προς: ΜΜΕ Νομού Ροδόπης

Θέμα: Ανακοίνωση Σπάρτακου

Απάντηση σε συνέντευξη Μ. Κακουλίδη

Διαβάσαμε στον τοπικό Τύπο τη δήλωση του γραμματέα του τοπικού ΛΑΟΣ για την υπερψήφιση του συνδυασμού μας από έναν αριθμό ψηφοφόρων του. Δεν το αποκλείουμε να συνέβη, όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να επιλέγουν ανά πάσα στιγμή αυτόν που κρίνουν καταλληλότερο. Όμως η δικαιολόγηση από τον Μ.Κ. της υπερψήφισής μας, μάς ξένισε: Μιλούσαμε, λέει, «για το τουρκικό Προξενείο». Αναρωτιόμαστε, πού βρήκε στο προεκλογικό υλικό μας (με τόσα κείμενα, αφίσες, λόγους…) πάνω από μία αναφορά στο θέμα; Αυτό ήταν το προεκλογικό μήνυμα του «Σπάρτακου»; Μήπως πρέπει να θυμίσουμε τα βασικά μας συνθήματα, τα οποία εκφράζουν και τους 1725 Κομοτηναίους που μάς ψήφισαν;

Ο «Σπάρτακος» φέρνει το αληθινά καινούργιο στην τοπική πολιτική ζωή, την φιλοδοξία της ανατροπής της και είναι θέμα χρόνου να το αποδείξει και από τον θεσμικό του πλέον ρόλο. Ώς τότε ας μην βιάζονται να μας κρεμάσουν την μία ή την άλλη ταμπέλα, θα δώσουμε δείγμα γραφής σαφέστατο οσονούπω!

Σπάρτακος
Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.