Σύμβουλοι ως κοινοί χαφιέδες

Μία τεράστια προσβολή δέχθηκε η ελληνική κοινωνία της Θράκης εχθές στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ. Οι 10 μουσουλμάνοι σύμβουλοι όλων των παρατάξεων απουσίασαν για δεύτερη φορά επιδεικτικά από την συνεδρίαση και απέφυγαν πάλι να τοποθετηθούν επί του ψηφίσματος υπέρ των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Τουρκία! Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Για ένα θέμα τόσο απλό και αυτονόητο (για το οποίο ήδη δύο από τους μουσουλμάνους βουλευτές έχουν, προς τιμήν τους, τοποθετηθεί σωστά) δεν τόλμησαν να πουν έστω μια κουβέντα από ανθρωπιστική σκοπιά! Λες κι αν έλεγαν μια ευχή για την απελευθέρωση των ομήρων θα πάθαινε κάτι κάποιος… Παραθέτουμε τα ονόματά τους, για να μην ξεχαστούν: Κατραντζή Μουσταφά, Ιμπράμ Αχμέτ, Χουσέ Μουσταφά Ισμαήλ, Χατζηγκενέ Ιρφάν, Μουσταφά Μετίν, Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά, Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ (παράταξη Μέτιου), Κοτζά Μουμίν Ριτβάν, Μεχμέτ Ουστά Χουσεΐν (παράταξη Καραλίδη) και Μουμίν Οντέρ (ανεξαρτητοποιημένος). Όλοι αυτοί οι δήθεν “Έλληνες μουσουλμάνοι” – εκτός ίσως κάποιου δικαιολογημένα απόντος – με την πρόστυχη στάση τους απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να πουλήσουν τον τόπο μ΄ ένα νεύμα του Τούρκου Προξένου. Για τα κόμματα που σκοπεύουν να βάλουν κάποιους εξ αυτών υποψήφιους βουλευτές, θα επανέλθουμε. Κι επειδή η υποκρισία και η κουτοπονηριά έχει πια πνίξει τον τόπο, κατεβάζουμε ως ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ανάλογο ψήφισμα και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είτε υπηρετείς την κοινή μας πατρίδα, τη χώρα όπου ζούμε και τις κοινές ανθρώπινες αξίες, είτε στοχοποιείσαι μόνος σου ως χαφιές μιας εχθρικής, πειρατικής Τουρκίας. Να δούμε λοιπόν και στον Δήμο μας πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

1 Σχόλιο

  1. Γεια σας, δεν θα ήθελα να σχολιάσω τα καταγγελλόμενα στο δημοσίευμα σας. Θα ήθελα όμως να αναφερθώ στις εντυπώσεις που μου προκαλεί η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο. Και συγκεκριμένα αναφέρομαι στα πρόσωπα που με συγκεκριμένη θέση των δακτύλων του χεριού τους, αλλά παράλληλα και από την έκφραση του προσώπου τους απευθύνονται και δηλώνουν δημόσια, συναισθήματα με ξεκάθαρο λόγο, σε άλλους που γίνονται δέκτες της συγκεκριμένης εικόνας. Τι εισπράττω; Παλιμπαιδισμό, αυθάδεια και ανοησία, παντελή έλλειψη επίγνωσης της θέσης την οποία κατέχουν, και σαφέστατα παντελή έλλειψη παιδείας. Συνεπώς κατέχουν μια δημόσια θέση για την οποία στερούνται παντελώς των απαιτούμενων προσόντων και συνεπώς είναι εντελώς ακατάλληλοι να την υπηρετήσουν.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.