Η Περιφέρεια ψάχνεται για την Εγνατία

Διαβάζουμε ότι σήμερα σε σύσκεψη που είχε ο Περιφερειάρχης με στελέχη της Εγνατίας Οδού, της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Τροχαίας της Περιφέρειας, συζητήθηκε το ζήτημα που θέσαμε δημοσίως πριν 3 ακριβώς εβδομάδες: η απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων εκτός της Εγνατίας Οδού. Τι βγήκε από την σύσκεψη; Ό,τι ακριβώς έγραψε τότε ο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” για την κατάσταση: τα αρμόδια υπουργεία πρέπει πρώτα να προχωρήσουν στο κομμάτι που τους αναλογεί και μετά Περιφέρεια και Εγνατία ΑΕ θα προχωρήσουν στις εφαρμοστικές ενέργειες.  Ο Περιφερειάρχης Χρ. Μέτιος προτίθεται να αναλάβει κοινή πρωτοβουλία προς το κέντρο με τους άλλους βορειοελλαδίτες Περιφερειάρχες που τους αφορά η Εγνατία και μακάρι να δούμε κάποιο αποτέλεσμα (αν και δύσκολα θα προκύψει κάτι τέτοιο άμεσα).

Εμείς από την πλευρά μας θα παρακολουθήσουμε, στον βαθμό του εφικτού, το θέμα και θα συνεχίσουμε με τις ποικίλες πρωτοβουλίες μας να αναδεικνύουμε τα καίρια προβλήματα των δημοτών, προτείνοντας παραλλήλως και λύσεις στους διοικούντες. Είπαμε, ο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” είναι το ατού της Κομοτηναίικης κοινωνίας – κι αυτό δεν είναι μόνο λόγια!

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.