Μια πρωτοβουλία που άνθισε

Πριν λίγες μέρες κάναμε ως ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μια (λίγο χιουμοριστική, λίγο προκλητική) παρέμβαση στην οδό Λυκαβηττού, όπου σπείραμε λουλούδια στις χαίνουσες λακκούβες του δρόμου. Το αποτέλεσμα ήταν – πέρα από την πλάκα που κάναμε με τους περίοικους – οι υπηρεσίες του Δήμου, αυτές που για μήνες (ή χρόνια;) κώφευαν στις εκκλήσεις των κατοίκων, να αναλάβουν επιτέλους κάποια δράση και να κλείσουν πρόχειρα τις τρύπες.

Δεν νομίζουμε ότι λίγα μπαλώματα πίσσας σε έναν παραμελημένο δρόμο της Κομοτηνής είναι λόγος για να πανηγυρίσει κανείς. Όμως είναι ενθαρρυντικό να νιώθεις ότι δεν απευθύνεσαι σε ώτα μη ακουόντων κι ότι υπάρχουν τρόποι να φέρεις κάποια αποτελέσματα στο επίπεδο της λεγόμενης καθημερινότητάς μας. Πόσο μάλλον όταν αυτή η καθημερινότητα μας βασανίζει όλους εξίσου επίμονα, για λόγους που σε μια κανονική πόλη μιας κανονικής χώρας θα ήταν αδιανόητοι. Συνεχίζουμε λοιπόν μέχρι να δούμε αυτήν την “κανονικότητα” να γίνεται αίτημα όλων των πολιτών.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.