Σχολεία κλειστά

Μια βδομάδα κλειστά σχολεία δεν είναι κάτι συνηθισμένο σε μια πόλη σαν την Κομοτηνή, πόσο μάλλον που τις 3 πρώτες από τις 5 μέρες δεν έπεσε ούτε νιφάδα χιονιού. Οι εξηγήσεις που κυκλοφόρησαν μάς άφησαν με την απορία, “ποιός – ή τί – έφταιξε;” Είναι κατανοητό πως μετά τις 15ήμερες διακοπές των Χριστουγέννων και με το διαρκές ψύχος ήταν δύσκολο να θερμανθούν τα σχολικά κτίρια – η διεθνής πρακτική λέει πως απαιτείται θερμοκρασία 19,5 βαθμών στην αίθουσα διδασκαλίας – αλλά αυτή η δικαιολόγηση είναι επαρκής; Τι συμβαίνει σε πόλεις σαν τη Φλώρινα και την Καστοριά, όπου αυτό είναι η …κανονικότητα; Βρεθήκανε κάποιοι αρμόδιοι απροετοίμαστοι; Δεν είχαμε επάρκεια πετρελαίου – και γιατί; Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις σχολικές μονάδες που είναι δύσκολο (ή και δεν μπορούν) να λυθούν;

Ζητάμε ως ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από τον δήμαρχο Γ. Πετρίδη μια υπεύθυνη και ξεκάθαρη απάντηση στα ανωτέρω ερωτήματα, που θα επέχει και θέση υπόσχεσης ότι στο επόμενο κύμα κακοκαιρίας θα επιτευχθεί κάτι καλύτερο.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.