Στον μουφτή Κομοτηνής για το Μπαϊράμ

Σήμερα 5 Οκτωβρίου 2014 οι δημοτικοί σύμβουλοι του “Σπάρτακου”, Ν. Δαπέργολας και Κ. Καραΐσκος επισκέφθηκαν τη Μουφτεία Κομοτηνής προκειμένου να ευχηθούν τον σοφολογιότατο κ. Μέτσο Τζεμαλή για τη μουσουλμανική γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ. Με την ευκαιρία έγινε και μια σύντομη συζήτηση, με αφορμή το κείμενο των τριών μουφτήδων της Θράκης σχετικά με τους τζιχαντιστές και τον θρησκευτικό φανατισμό, στην οποία ο μουφτής τόνισε τον παραλογισμό όσων συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή. Στην επισήμανση πως η διακήρυξη των τριών μουφτήδων ήταν η μόνη μειονοτική φωνή που ακούστηκε να λέει την αλήθεια για το θέμα, ο κ. Τζεμαλή είπε με σεμνότητα πως κάποιοι ίσως φοβούνται, άλλοι να διστάζουν κτλ.
Τέλος, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις, που προβλέπουν το Εποπτικό Συμβούλιο Μουσουλμανικών Ιεροσπουδαστηρίων Θράκης και γενικά αισιόδοξος για το κοινό μας μέλλον.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.