Πλαστοί τίτλοι και ελλιπή ρεπορτάζ

Την περασμένη Πέμπτη, 9-10-14, στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής έγινε συζήτηση για τα 3 θέματα των δημοτικών υπαλλήλων που βρίσκονται στην επικαιρότητα: αξιολόγηση, επανέλεγχος των συμβάσεων και πλαστοί τίτλοι. Εκεί, σε κλίμα σχεδόν γενικής συναίνεσης, απορρίφθηκε η προτεινόμενη από τον Μητσοτάκη αξιολόγηση, βεβαιώθηκε η καταδίκη όλων όσων χρησιμοποίησαν πλαστούς τίτλους σπουδών και αποδοκιμάστηκε η πρόθεση “επανελέγχου” των συμβάσεων που μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου.
Εκεί λοιπόν ο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”, δια στόματος Κώστα Καραΐσκου, πρόσθεσε τις παρατηρήσεις του για το θέμα των πλαστών τίτλων και μεταξύ άλλων επεσήμανε πως αυτό το θέμα, που σήμερα βρίσκει τους πάντες αυτονοήτως αντίθετους, πριν λίγα χρόνια είχε τις πλάτες του κομματικού κατεστημένου, μέχρι και στις δικαστικές αίθουσες. Επίσης επεσήμανε την ανθρωπιστική πλευρά που πρέπει να μην αγνοηθεί, φέρνοντας παράδειγμα από δήμο γειτονικής πόλης, όπου ζητούν από απολυόμενο εργάτη και όσα χρήματα πήρε στα χρόνια που δούλευε! Τέλος, αναφορικά με την τελική θέση του δημοτικού συμβουλίου, συμφώνησε με το πλαίσιο των ανακοινώσεων που έβγαλαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, η ΚΕΔΕ και το ίδιο το δημοτικό συμβούλιο προ ολίγων μηνών.
Όλα τούτα δεν θα έχρηζαν ξεχωριστού δελτίου Τύπου, αν τα ανέφερε ο τοπικός Τύπος στα σχετικά του ρεπορτάζ. Είδαμε όμως ότι σε ολοσέλιδο ρεπορτάζ της Σ.Δ. στον “ΧΡΟΝΟ” (11-10-14) για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπήρχε ούτε λέξη για τις θέσεις μας, ούτε καν το όνομα της παράταξής μας! Έτσι λοιπόν αποκαθιστούμε μερικώς την ζημία από την προφανή αμέλεια – τί άλλο; – που αποσιώπησε την παρουσία μας.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.