ΜΕΤΙΟΣ-ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ!

Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Χρήστος Μέτιος και ο δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών Γιάννης Σταυρίδης ήταν οι μόνοι χριστιανοί εκπρόσωποι Αρχών που πήγαν στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής (5-10-2014) προκειμένου να …ευχηθούν στον Ιλχάν Σενέρ «μπαϊράμ μουμπαρέκ ολσούν»!
Επειδή και οι δύο τώρα ανέλαβαν καθήκοντα και ενδεχομένως να έρχονται από κάποιον άλλον πλανήτη, καλό είναι να τους θυμίσει κάποιος ότι το Κουρμπάν Μπαϊράμ ΔΕΝ είναι τουρκική αλλά θρησκευτική γιορτή. Όσο σόλοικο λοιπόν θα ήταν να πάει ο Πρόξενος στο γραφείο τους και να τους ευχηθεί «Καλή Ανάσταση», έτσι ήταν και η χθεσινή τους επίσκεψη. Πήρε χρόνια στην πλειοψηφία των αιρετών να υιοθετήσουν μια αξιοπρεπή στάση στο θέμα, ελπίζουμε να μη χρήζουν εξήγησης τα αυτονόητα και σε κάθε νεοκλεγέντα ξεχωριστά! Αν οι προαναφερθέντες ήθελαν να ευχηθούν συμβολικά το σύνοικο στοιχείο για τη θρησκευτική γιορτή του, τότε όφειλαν να πάνε στον μουφτή της Ροδόπης, Μέτσο Τζεμαλή – όπως το πράξαμε εμείς ως «Σπάρτακος». Έχει γούστο να πιστεύουν ότι ο Τούρκος Πρόξενος κατά κάποιο τρόπο εκπροσωπεί τους μουσουλμάνους συντοπίτες μας!

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.