ΟΙ…ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΛΑΦΤΣΗ

Άκρως ενδιαφέρον – οφείλουμε να ομολογήσουμε – το ακατάσχετο χθεσινό συνωμοσιολογικό παραλήρημα της κυρίας Ελένης Λαφτσή, σχετικά με τις…σκοτεινές και ανίερες συμμαχίες του «Σπάρτακου»! Και ασφαλώς δεν πρόκειται να σχολιάσουμε σοβαρά τα περί…συνεταιρισμών, δεδομένου ότι ο «Σπάρτακος» (και σε πλήρη αντίθεση με τη νεόδμητη παράταξη της – βαρύγδουπα αυτοφερόμενης ως – «ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής») αποδεικνύει συστηματικά και επίμονα εδώ και 4 χρόνια ποιος ακριβώς είναι, τι πρεσβεύει, πόσο σκληρά αντιπαρατίθεται με όλους, πόσο πολύ ενοχλεί το σύστημα, αλλά από την άλλη και το ότι δεν έχει και κανένα απολύτως κόμπλεξ να προβεί και σε συνεργασίες, όταν θεωρεί πως αυτό θα είναι χρήσιμο για την πόλη, ανεξάρτητα από ψευδοπεριχαρακώσεις πίσω από νεκρές ετικέτες και ταμπέλες μανιχαϊστικές. Και να είναι οι πάντες σίγουροι ότι θα συνεχίσει να τα αποδεικνύει.

Δεν μπορούμε ωστόσο να μην επισημάνουμε στην κ. Λαφτσή ότι πολύ απλά ψεύδεται, όταν κάνει λόγο για μοιρασιές «και των τριών θέσεων σε κάθε μια από τις δύο επιτροπές» στην ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής, από τη στιγμή που ο «Σπάρτακος» εξέλεξε ένα και μοναδικό εκπρόσωπο σε μία και μόνη επιτροπή (από τους συνολικά 6 της αντιπολίτευσης). Και δεν μπορούμε και να μην την ενημερώσουμε ότι ξεπερνά τα όρια της κωμωδίας, όταν κάνει λόγο για παρασκηνιακή «σύμπραξη της παράταξης της κ. Καζάκου με αυτήν του κ. Δαπέργολα, με μοναδικό κοινό στόχο, να αποκλείσουν την αντιπροσώπευση της παράταξής μας και από τις δύο επιτροπές, αντιπροσώπευση, που με βάση την αρχή της αναλογικότητας δικαιούμασταν».

Και καλά, άντε να υποθέσουμε πως αδυνατεί η συμπαθής κ. Λαφτσή να αντιληφθεί ότι το ενδεχόμενο απώλειας της παραμικρής ποσότητας χρόνου και…φαιάς ουσίας εκ μέρους μας για να ασχοληθούμε με την παράταξή της, είναι ειλικρινά το απολύτως τελευταίο πράγμα πάνω στον πλανήτη το οποίο θα μας ενδιέφερε. Δεν την ενημέρωσε όμως άραγε κανείς πως π.χ. η κ. Καζάκου δεν είχε κανένα λόγο να συνεργαστεί μαζί μας για να την…αποκλείσει, από τη στιγμή που ο ίδιος ο εκλογικός καλλικρατικός νόμος θα μπορούσε να εξασφαλίσει στην παράταξη «Εμείς, η πόλη» όλες ανεξαιρέτως τις έδρες της αντιπολίτευσης και στις 2 επιτροπές (χάρη στην απαιτούμενη σχετική πλειοψηφία της τρίτης ψηφοφορίας); Ή μήπως δεν είναι απληροφόρητη, αλλά απλώς επιλέγει να ψεύδεται, ψαρεύοντας στα θολά νερά της παραπληροφόρησης;

Ό,τι από τα δύο κι αν ισχύει, εμείς πολύ απλά συγχαίρουμε την κ. Λαφτσή για τον νέο…ανένδοτο που έχει διακηρύξει ενάντια στους…θιασώτες του συστήματος! Αν η ανακρίβεια, η ψευδολογία, η συκοφαντία, τα σύνδρομα καταδίωξης και η άγρα κενών κάθε περιεχομένου εντυπώσεων συνιστούν τη νέα…σχολή αντιπολίτευσης που σκοπεύει να λανσάρει στο δημοτικό συμβούλιο (όπως μεταξύ άλλων αποδείχθηκε και από την τόσο…δυναμική της προχθεσινή ένσταση επί μιας διαδικαστικής – κυριολεκτικά – ανοησίας), εμείς μόνο ένα έχουμε να της ευχηθούμε: «Και εις ανώτερα»!

Ο επικεφαλής του «Σπάρτακου»
Νεκτάριος Δαπέργολας
Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.