ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ»!

ΦΥΛΑΚΕΣ 3      Μία ευχάριστη έκπληξη ανέμενε προχτές το βράδυ τα μέλη του «Σπάρτακου», καθώς δέχτηκαν στο εκλογικό κέντρο της παράταξης (επί της οδού Ορφέως) μία μαζική επίσκεψη. Μία ομάδα 10 περίπου σχολικών φυλάκων επισκέφθηκαν τον χώρο για περισσότερη από μία ώρα και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Νεκτάριο Δαπέργολα, αλλά και άλλα μέλη του «Σπάρτακου», και να τους δώσουν πολλές ευχές ενόψει των δημοτικών εκλογών.
Με την επίσκεψη αυτή επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά το πολύ καλό κλίμα φιλίας και αμοιβαίας εκτίμησης που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό ανάμεσα στους σχολικούς φύλακες και στον Νεκτάριο Δαπέργολα προσωπικά, που ως πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ροδόπης στάθηκε και προσπαθεί να στέκεται συνεχώς στο πλευρό της συγκεκριμένης ομάδας εργαζομένων και να τους συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα τους. Οι φύλακες λοιπόν, παρά την πίκρα τους από τη μεταχείριση της πολιτείας και του δήμου Κομοτηνής ειδικά, αλλά και παρά τη μεγάλη θλίψη τους (καθώς θυμίζουμε πως τελούσαν από το προηγούμενο καλοκαίρι σε διαθεσιμότητα και μόλις προ 3 ημερών απολύθηκαν και οριστικά), ξεπέρασαν για λίγο τα αρνητικά αυτά συναισθήματα και ήρθαν στο εκλογικό κέντρο του «Σπάρτακου», για να εκφράσουν στον Νεκτάριο Δαπέργολα τη ΦΥΛΑΚΕΣ 2συμπαράστασή τους στον δύσκολο αγώνα που δίνει ο «Σπάρτακος» για να αλλάξει τα πράγματα στον δήμο Κομοτηνής, εκπροσωπώντας μάλιστα, όπως δήλωσαν, το σύνολο των συναδέλφων τους.
«Ευχαρίστησα θερμά τους σχολικούς φύλακες για την επίσκεψη και τη συμπαράστασή τους» δήλωσε αργότερα ο Νεκτάριος Δαπέργολας. «Μου επανέλαβαν και σήμερα την εκτίμησή τους για τη δική μου συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια της άδικης περιπέτειάς τους. Έκανα πράγματι ό, τι μπόρεσα για να βοηθήσω, δυστυχώς όμως δεν στάθηκε αρκετό για να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους. Μακάρι να μπορούσα να κάνω ακόμη περισσότερα. Όπως έχω όμως πει και άλλες φορές, δεν πρέπει να απελπιζόμαστε, γιατί είναι στο χέρι μας να παλαίψουμε για να αλλάξουμε τα πράγματα και να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας, που κάποιοι με τόσο απύθμενο θράσος μάς τις κλέβουν. Ο αγώνας συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα – και βέβαια εκείνο του δήμου είναι ένα από αυτά. Στον αγώνα αυτό όλοι οι πολίτες που θέλουν πραγματικά την αλλαγή, είναι μαζί μας».

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.