Ο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΣΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

SPARTAKOS με μουφτή 130514     Ημέρα επαφής με τους θρησκευτικούς ηγέτες της περιοχής μας η χτεσινή (13/5) για τον «Σπάρτακο». Και έτσι, αμέσως μετά την επίσκεψη στον μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης επισκέφθηκε και τον (νόμιμο) μουφτή Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή στην έδρα της Μουφτείας, σε μια επίσκεψη τόσο συμβολική, όσο και ουσιαστική.
Ο σοφολογιώτατος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης για την επίσκεψη, είχε μαζί της μια πολύ φιλική και εγκάρδια συζήτηση και κατέληξε με τις ευχές του για καλή επιτυχία. Από την πλευρά του ο «Σπάρτακος», δια του επικεφαλής και υποψηφίου δημάρχου Νεκτάριου Δαπέργολα, διατύπωσε και πάλι τις πάγιες θέσεις του για την ανάγκη κοινής υλικής και πνευματικής προόδου των δύο συνοίκων πληθυσμιακών στοιχείων της περιοχής μας, χριστιανών και μουσουλμάνων, μέσα σε συνθήκες αμοιβαίας φιλίας και κατανόησης, αλλά και την αποφασιστικότητά του να εργαστεί για την πρόοδο αυτή, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου. Περαιτέρω, τα μέλη του «Σπάρτακου» υποσχέθηκαν την καλύτερη δυνατή συνεργασία σε όσα θέματα μπορεί να απασχολήσουν μελλοντικά τον θεσμό της Μουφτείας.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.