ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ: «ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

ΑΓΟΡΑ 5     Εξόρμηση «Σπάρτακου» εντός και εκτός Κομοτηνής

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, ο «Σπάρτακος» κλιμακώνει τις δραστηριότητές του σε όλα τα επίπεδα. Μεταξύ αυτών και η εξόρμηση ενός πολυπληθούς κλιμακίου της παράταξης τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, την Παρασκευή 9 Μαΐου. Αναλυτικότερα, τις πρωινές ώρες, ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Νεκτάριος Δαπέργολας και άλλα μέλη της παράταξης περιόδευσαν σε μεγάλο μέρος του εμπορικού κέντρου της πόλης (Ερμού, Βενιζέλου και στους πέριξ δρόμους), διένειμαν στους καταστηματάρχες, αλλά και στους περαστικούς, πλούσιο έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που σταμάτησαν σε «πηγαδάκια» για συζήτηση. Στο επίκεντρο φυσικά τόσο κάποια από τα κύρια προβλήματα της πόλης (οικονομικά θέματα, ποδηλατόδρομος, κυκλοφοριακό, προβλήματα στάθμευσης και ρύπανσης, κλπ), όσο και οι θέσεις του «Σπάρτακου» για την αντιμετώπισή τους.
Τα μέλη του «Σπάρτακου» έδωσαν για μια ακόμη φορά το μήνυμα της ανατροπής, ως μονόδρομου για την πραγματική αλλαγή στην καθημερινότητα των Κομοτηναίων. «Καμία λύση πάντως δεν πρόκειται ποτέ να δοθεί από τις δήθεν ανεξάρτητες, αλλά στην ουσία κομματικές γαλαζοπράσινες παρατάξεις, που είναι οι αποκλειστικά  ΑΓΟΡΑ 2υπεύθυνες για τη σημερινή άθλια κατάσταση και φυσικά παραμένουν εγκλωβισμένες στα γνωστά στεγανά και δεμένες χειροπόδαρα από “γραμμάτια”, άνωθεν δεσμεύσεις και λογικές συγκάλυψης» τόνισε ο Νεκτάριος Δαπέργολας. «Η πρωτοφανής επί 3 χρόνια αδράνεια και απραξία της νυν δημοτικής αρχής του Γιώργου Πετρίδη το απέδειξε περίτρανα για μια ακόμη φορά αυτό. Απέναντι σε όλα αυτά ο «Σπάρτακος» είναι η μόνη λύση».
Όσο για το απόγευμα της ίδια μέρας, ο Νεκτάριος Δαπέργολας και άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν το Νέο Σιδηροχώρι και τους οικισμούς Καλαμόκαστρο και Μαυρομάτι. Πολύ καλό το κλίμα που συνάντησαν και εκεί, με άφθονη συζήτηση, πολλά παράπονα για την πλήρη απουσία της νυν δημοτικής αρχής από τα προβλήματα της υπαίθρου, αλλα και πολλές ευχές για «καλή επιτυχία». Η αναγκαιότητα μιας ριζικής αλλαγής στα αποτελματωμένα δημοτικά μας πράγματα δείχνει πλέον να γίνεται κατανοητή από όλο και περισσότερους συντοπίτες μας…

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.