Και στο κεντρικό δελτίο του MEGA ο «Σπάρτακος»!

Αρκετές οι πρωτιές που καταγράφει στην Κομοτηνή η δημοτική παράταξη «Σπάρτακος». Οι πιο πολλές βέβαια είναι ήδη γνωστές από καιρό, καθώς μιλάμε για μία αδέσποτη ομάδα ανθρώπων που προσπαθεί χωρίς καθόλου χρήματα, πάτρωνες, κομματικές πλάτες και λοιπά δεκανίκια να ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της Ροδόπης – και φαίνεται πως τα καταφέρνει μια χαρά.

Εσχάτως όμως προέκυψαν και κάποιες άλλες. Αποκλεισμένοι από τον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό της πόλης (γεγονός για το οποίο η παράταξη προσέφυγε πρόσφατα στο ΕΣΡ) και χωρίς άλλα μέσα και χρήματα, αναζητήσαμε άλλους τρόπους για να μεταδώσουμε τα μηνύματά μας. Και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η παραγωγή μικρών βίντεο που ανέβηκαν στο YouTube και με τα οποία αντιμετωπίσαμε με πολύ χιούμορ και ενίοτε έκδηλο σαρκασμό φαινόμενα, όπως ο τηλεοπτικός αποκλεισμός μας, τα ψεύδη του απερχόμενου δημάρχου, η ρουσφετολογία κ.α. Και ήταν τέτοια η επιτυχία αυτών των βίντεο, που έφτασαν διαδικτυακά σε κάθε γωνιά της χώρας, φιλοξενήθηκαν σε πολλές ιστοσελίδες και βέβαια τα είδαν χιλιάδες άνθρωποι.

Το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν αναμφίβολα ότι ένα από αυτά έφτασε μέχρι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, όπου φιλοξενήθηκε ως ένα από τα πιο πρωτότυπα βίντεο-κλιπ της προεκλογικής περιόδου. Ο λόγος για το κλιπ όπου οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του «Σπάρτακου» Γιώργος Πάφης και Πάρις Καλοδημίδης σατιρίζουν ανελέητα τη δήθεν δρομολογημένη κατασκευή από τον Γιώργο Πετρίδη ενός υπερσύγχρονου πάρκου στο Καρυδόρεμα Κομοτηνής (θυμίζουμε ότι όπως αναγράφεται ρητά στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου της περιόδου 2012-2014, σ. 93, «στον χώρο του παλαιού σκουπιδότοπου (ΒΑ έξοδος Κομοτηνής) στον επαρχιακό δρόμο προς Καρυδιά, κατασκευάζεται το νέο άλσος του Δήμου Κομοτηνής σε έκταση 200 στρεμμάτων. Θα περιλαμβάνει χώρους πρασίνου, ζωολογικό κήπο σε έκταση 50 στρεμμάτων, τεχνητή λίμνη, δύο τεχνητούς καταρράκτες, παιδικό σιδηρόδρομο που θα διασχίζει όλο το άλσος, εγκαταστάσεις αναψυχής κ.ά. Θα είναι το μεγαλύτερο και καλύτερα οργανωμένο άλσος-πάρκο της Β. Ελλάδας…»). Εμείς αυτό δεν θα μπορούσαμε να το αφήσουμε ασχολίαστο.

Δείτε λοιπόν πιο κάτω την αναφορά του βίντεο στο δελτίο ειδήσεων του MEGA (λεπτό 57:23) της 15ης Μαΐου 2014 (http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27893&subid=2&pubid=33495059). Μπείτε όμως και στο https://www.spartakos.gr/multimedia/, για να δείτε ολόκληρο το βίντεο-κλιπ, καθώς και τα άλλα που με ιδιαίτερο κέφι και φαντασία γυρίσαμε για τις…ανάγκες της προεκλογικής περιόδου!

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.