Νεκτάριος Δαπέργολας: «Καταθέσαμε έναν αντιπροσωπευτικό και δυναμικό συνδυασμό με πολλά νέα πρόσωπα»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Η κατάθεση του εκλογικού συνδυασμού της δημοτικής παράταξης του «Σπάρτακου» στο Πρωτοδικείο  πραγματοποιήθηκε  χτες λίγο μετά τις 14:30. Ο επικεφαλής Νεκτάριος Δαπέργολας, συνοδευόμενος  από υποψήφιους του συνδυασμού, κατέθεσε ένα πλήρως οργανωμένο φάκελο, που εκτός από τη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων για το δημοτικό συμβούλιο, τις δημοτικές κοινότητες και τα τοπικά συμβούλια, περιελάμβανε βέβαια και όλα τα υπόλοιπα απαιτούμενα (πιστοποιητικά, παράβολα, υπεύθυνες δηλώσεις). Τα μέλη του «Σπάρτακου» ήταν πολύ καλά προετοιμασμένα και αυτό φάνηκε και από τη σύντομη έγκριση που πήραν από τον Πρωτοδίκη, ο οποίος είχε προηγουμένως προβεί στον έλεγχο των στοιχείων.

     Στις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής Νεκτάριος Δαπέργολας είπε πως ο συνδυασμός του Σπάρτακου αντιπροσωπεύει με επάρκεια την τοπική κοινωνία με όλα τα κριτήρια (κοινωνικό, επαγγελματικό, θρησκευτικό), αλλά υπερκαλύπτει και το όριο της ποσόστωσης, αφού περίπου το 40% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Και κατέληξε: «Είναι ένας συνδυασμός δυναμικός με πολλά νέα πρόσωπα. Τώρα ξεκινά ο αγώνας για να εξαπλώσουμε το μήνυμα που εδώ και καιρό έχουμε καταθέσει, ένας αγώνας που ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα μεταφράσει σε απτά αποτελέσματα την τεράστια δυναμική που δείχνει να έχει ο Σπάρτακος».

     Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.